Stii care sunt cele mai minunate destinatii turistice necunoscute din lume?

Daca adori la nebunie calatoriile, cu siguranta ca iti doresti sa descoperi mereu locuri noi, locuri minunate, inca ascunse de turisti. Si cum vara se apropie si vacantele la fel, cu siguranta ca nu iti doresti sa descoperi mereu aceeasi atmosfera si aceleasi ambiante. Care sunt destinatiile turistice pe care poti miza?

destinatii

Arosa, Elvetia. Arosa este un satuc pierdut in mijlocul Alpilor Elvetieni, un satuc de munte cu un peisaj splendid, cu cea mai verde vegetatie si cu o priveliste minunata asupra muntilor inzapeziti. Lacul Untersee are o plaja cu cel mai fin nisip. Aici se afla si cele mai frumoase resedinte regale.

Oostende, Belgia. Ostende este un oras portuar si cosmopolit din regiunea flamanda. Un oras cu numeroase locuri de descoperit, denumit cel mai britanic oras din Belgia.

bergem

Bergen, Norvegia. Bergen se afla pe coasta de vest a Norvegiei, fiind un oras de peste 1000 de ani, fara indoiala, unul din cele mai frumoase de aici. Se afla in mijlocul fiordurilor si privelistea pe care o ofera este cu adevarat magica.

Kolobrzeg, Polonia. Inca o tara si o destinatie foarte apreciata de catre turisti. Intre plaje si o arhitectura medievala, aceasta a devenit foarte apreciata de catre turisti mai ales in perioada estivala. Aici vei gasi numeroase spa-uri, posibilitati de activitati in aer liber, un far istoric minunat, care domina orasul si care ofera o priveliste sublima.

portree

Portree, Scotia. A fost cel mai mare oras de pe Insula Skye, chiar daca are doar 2400 de locuitori. Cu alte cuvinte, este un loc foarte linistit, unde vei gasi case foarte colorate, in toate nuantele posibile. Reprezinta compromisul perfect intre natura si mare, cu relaxare asigurata. Vei gasi aici si o baza nautica foarte interesanta dar si muzee.

Eze, Franta. Eze este o destinatie aflata in apropiere de Nisa, cocotata in varf de munte, care ofera fara doar si poate cele mai frumoase panorame din Franta. Un sat foarte linistit, departe de luxul si glamour-ul din Cannes, Monaco sau Saint-Tropez. Are un farmec tipic provensal si este cea mai buna alegere pentru cele mai frumoase vacante la mare.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *