Stii care sunt cele mai magice locuri de descoperit?

Nu mai pierde timpul, ci alege pentru urmatoarea vacanta o destinatie magica, o destinatie care iti va taia respiratia si iti va lasa unele amintiri memorabile.

danxia

Relieful Danxia, China. Aici vei descoperi un ansamblu de reliefuri intinse pe mai multe provincii din China. Un peisaj format din gresie rosie caracterizat prin faleze abrupte. Relieful din provincia Gansu are cele mai incredibile culori datorate depozitelor de minerale.

Marea Gaura albastra din Belize. Un loc aflat la 80 de km in largul coastei, o gaura mare aproape circulara cu un diametru de 300 de metri si cu o adancime de pana la 120 d metri.

 lalele

Campul de lalele din Tarile de Jos. Olandezii sunt experti in lalele. Iar in regiunea Flevoland sau Bollenstrrek poti admira campuri neintrerupte, immense, cat vezi cu ochii, de lalele. Olanda se transforma astfel intr-un imens tablou colorat.

Parcul Hitachi, Hitachinaka, Japonia. Un parc public japonez care se intinde pe o suprafata de 190 de hectare, un parc mai special deoarece este inflorit intregul an. Nuantele sale de albastru minunat atrag multi turisti mai ales primavara.

roraima

Muntele Roraima, America de Sud. O stanca gigantica, aflata intre Venezuela si Brazilia si Guyana. Este una din cele mai vechi formatiuni geologice cu o forma orizontala, delimitata de faleze de 1000 de metri inaltime.

Cappadocia, Turcia. O regiune cu peisaje umitoare cauzate de eroziune. Are si cele mai frumoase bisericute ornate cu fresce, casute ale trogloditilor si veritabile cetati subterane.

troll

Trolltunga, Norvegia. Se traduce literalmente « limba trollului ». Este o stanca aflata la peste o suta de metri inaltime deasupra raului Ringedalsvatnet. O stanca uimitoare accesibila plimbarilor.

Plaja Whitehaven, Australia. Se afla pe cea mai mare insula din Arhipelagul Whitsunday la peste 12 km de coastele din Queensland. Este celebra pentru nisipul sau alb care se imbina cu cele mai cristaline ape.

put

Putul fermecat din Parcul National Chapada Diamantina. Acest parc din Bahia este traversat de munti, platouri, pesteri, cascade si rauri. Aici se afla si numerose puturi cu apa transparenta printre care si Poço Encantado unde vei admira apa in toata splendoarea sa in cele mai mici detalii.

Bambusii din Arashiyama, Japonia. Putin mai in vest fata de orasul Kyoto se afla o padure cu cei mai inalti bambusi inalti de peste 20 de metri.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *