Stii care sunt cele mai linistite destinatii din lume?

Simti nevoia sa iti reincarci bateriile in unele destinatii turistice departe de agitatie? Nu stii pe unde ar trebui sa ajungi? Iata care sunt cele mai frumoase si mai linistite destinatii turistice in care linistea domina atunci cand esti in cautarea unei fericiri absolute.

dane

Danemarca. Foarte celebri datorita deschiderii lor de spirit, danezii merita cu prisosinta un loc in acest clasament. O tara indrepatata inspre ecologie si noi tehnologii care se reinnoieste mereu fara incetare. Apa care inconjoara Copenhaga o face sa para pictata cu acuarele.

Austria. Austria face parte din cele mai linistite destinatii din lume datorita lacurilor sale, padurilor virgine, castelelor si oraselor cosmpolite. O tara care imbina la perfectie modernismul cu traditia.

noia

Noua Zeelanda. Noua Zeelanda este o tara cu niste peisaje de o frumusete naturala suprarealista. Va incanta cu siguranta pe toata lumea, nu doar pe fanii trilogiei Stapanul Inelelor. Este o tara ospitaliera, cu cele mai diverse peisaje, cu plaje sublime, cu activitati vulcanice impresionante si chiar cu ghetari.

Elvetia. Aici au loc foarte putine crime sau acte de violenta deci am putea spune ca este una din cele mai pacifiste destinatii din lume. Vei descoperi in Elvetia o multime de atractii turistice, curiozitati naturale dar si orase turistice magnifice precum Berna sau Zurich.

finlanda

Finlanda. Cand evocam Finlanda ne gandim imediat la ierni grele, la o escapada in Laponia, la somptuoase aurore boreale, la arhipelaguri sau la Mos Craciun. Dar si la cel mai bun sistem educativ si la cea mai linistita viata.

Japonia.  Insula Soarelui Rasare este o incantare din punct de vedere cultural. Aici poti descoperi peisaje care iti vor taia respiratia, spectacolul minunat al ciresilor in floare, sublimele geise, maiestuosii munti Fuji sau orase si sate magnifice.

portugalia

Portugalia. Plaje fascinante, campii aurii, munti, un patrimoniu cultural milenar si orase dinamice… adica o destinatie turistica ideala. Aici pacea domina peste tot.

Irlanda. O tara fabuloasa din mai multe motive. Situri istorice bogate, castele in varf de colina, preerii, litoral cu plaje spectaculoase si o ospitalitate legendara… dar si cea mai buna bere si locul unde s-a filmat sezonul 6 din celebrul serial Game of Thrones.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *