Stii care sunt cele mai insolite locuri pentru camping?

Esti in cautarea unei idei insolite pentru un week-end in doi sau cu copiii? Oare cine nu a visat pana acum sa stea intr-o bula pentru a contempla stelele, sa doarma in copaci pentru a fi cat mai aproape de natura, intr-o rulota sau intr-un yurt mongolian? Stii care sunt cele mai insolite locuri pentru camping?

100564429_yadis-cam_251739c

Yadis Ksar, Tunisia. Aici vei gasi peste 60 de corturi luxoase intr-un camping de patru stele aflat in mijlocul plantatiei de palmieri din inima Oazei Ksar Ghilane. Acesta se contopesc perfect cu decorul de aici, fiind construite din piatra si din panza, ducandu-ne cu gandul la locuintele traditionale din desertul tunisian.

Whitepod Elvetia. Ce ar fi sa incerci sa profiti din plin de un sejur intr-un cort incalzit cu lemne care ofera o priveliste minunata asupra Alpilor? O natura perfect conservata si un calm absolut in Valais, Elvetia. Corturile arata ca niste igluuri futuriste si luxoase instalate pe niste platforme din lemn care formeaza un decor modern.

Waldseilgarten, Germania. Un parc de aventura care propune un compromis perfect intre cort si cabanele cocotate de la munte. Aici poti dormi in corturi suspendate de ramurile copacilor. Un decor privilegiat din inima padurii bavareze pentru o experienta unica si surprinzatoare.

Kakslauttanen, Arctic Resort, Laponia. Aflata in inima Finlandei, la 250 de km fata de cercul polar, Kakslauttanen te asteapta cu igluuri de sticla in inima naturii finlandeze pentru a admira aurorele boreale. Nopti magice asigurate.

Canopee Lit, Quebec. Este vorba despre un loc pentru camping aflat in inima domeniului Sacre- Cœur care propune cabane in copaci cu dom din sticla, transparente in intregime. Un loc de cazare atipic eco-turistic, respectand natura.

Canvas Hotel, Norvegia. Este un nou loc de cazare aflat in inima regiunii Telemark din Norvegia. Cei mai norocosi care ajung aici se pot bucura de 10 corturi  yurt mongoliene care se afla pe marginea unui lac. Un loc foarte frumos pentru evaziune, autentic, foarte aproape de natura. In plus, mai poti beneficia de un ponton in fata lacului pentru o comuniune totala cu natura.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *