Stii care sunt cele mai incredibile roadtrips din Europa?

Chiar daca vacantele tip roadtrip sunt specific nord- americane, asta nu inseamna ca nu poti prpfita de cele mai frumoase sejururi in Europa. Rutele din Europa pentru roadtrips sunt unele mai frumoase ca celelalte. Din Franta pana in Italia trecand si prin Germania, iata care sunt rutele de descoperit neaparat.

germania

Autobahn, Germania. Autostrazile din Germania sunt celebre pentru faptul ca nu exista limite de viteza in afara zonelor urbane. Poti profita deci de puterea masinii tale descoperind cele mai frumoase peisaje.

Ruta 500, Germania. Cea mai frumoasa ruta care traverseaza Padurea Neagra  ofera cele mai incredibile peisaje cu munti impaduriti.

irlanda

Inelul lui Kerry, Irlanda. Peisajele de tara din Irlanda sunt cele mai frumoase. Inelul lui Kerry este cea mai buna modalitate de a descoperi ceea ce Irlanda are mai bun de oferit. Un drum de 200 de km in care vei descoperi munti, plaje, lacuri si rauri din Insula de Smarald.

Coasta Amalfi, Italia. Este unul din cele mai frumoase peisaje de aici. Vei gasi pe aceasta ruta satucuri unele mai frumoase ca celelalte. Buon viaggio!

troll

Trollstingen, Norvegia. Este cunoscuta ca fiind ruta trolilor. Este un drum de munte despre care se spune ca este cel mai frumos drum panoramic din Europa. Munti, cascade, vei avea ocazia sa descoperi cele mai fabuloase peisaje intre Andalsnes si Valldalen.

Coasta Estoril, Portugala. De la Lisabona la Sintra, aceasta frumoasa panorama te va ajuta sa descoperi fermecatorul litoral al Portugaliei care nu este foarte cunoscut.

napoleon

Ruta Napoleon, Elba. Este cea care urmeaza drumul parcurs altadata de Napoleon in drumul sau de la Elba la Grenoble. Traversand Alpii, acet drum are cele mai frumoase peisaje care iti vor taia respiratia.

Transfagarasan, Romania. Nu se poate un top al celor mai frumoase drumuri fara Transfagarasan. Este una din cele mai frumoase rute din lume care leaga Transilvania de Valahia cu cele mai frumoase peisaje si cladiri care parca sunt venite din trecut.

stelvio

Soseaua alpina, Stelvio, Italia. Aflata la inaltime in Alpii Orientali, aceasta sosea este extrem de frumoasa dar si de periculoasa. Are peisaje incredibile si viraje stranse care iti vor lasa amintiri de neuitat.

Dolomitii, Italia. O alta modalitate de a descoperi Italia cu multiplele sale fete si cu gastronomia sa specifica.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *