Stii care sunt cele mai incredibile roadtrips de facut macar o data in viata?

Ce ai in program pentru urmatoarea roadtrip? Ce ar fi sa iesi de pe potecile batatorite si sa alegi cele mai incredibile destinatii? Australia, Balcani, Canada sau America Latina… pregateste muzica pentru drum, bagajele si plimba-te ore intregi prin cele mai incredibile peisaje.

australua

Great Ocean Road, Australia. Dupa cum o indica si numele sau, este un traseu care merge de-a lungul coastei oceanului din partea de sud-vest a Australiei, in statul Victoria. Un traseu care porneste din Torquay si care ajunge la Allansford, dar cea mai vizitata este Port Campbell, cu cei 12 Apostoli.

Cosata Amalfi din Italia. Este o ruta extrem de sinuoasa care leaga orasele Positano si Vietri sul Mare, de-a lungul coastei Italiei in golful Salerno. O succesiune de satucuri foarte frumoase pe un fundal creat de marea azur si munti maiestuosi verzi.

 atlantic

Drumul Atlanticului in Norvegia. Este cel care leaga orasele Kristiansud si Molde in cea mai frumoasa regiune cu fiorduri norvegiene, de-a lungul unei coaste care serpuieste printre insule cu ajutorul celor mai impresionante poduri.

Ruta 66, Statele Unite. Este cea mai celebra din Statele Unite care leaga Chicago de Santa Monica si  care parcurge sapte state.

canada

Cele 10 provincii din Canada. Sa faci turul celor 10 provincii din Canada, in tara artarului, mergand pe aceeasi ruta, trans-canadiana, te vei pueta bucura de una din cele mai frumoase roadtrips din lume. Vei putea admira privincia Alberta sau Parcul National Banff. Este ce mai lunga ruta nationala din lume.

Panamericana, din Alaska pana in Argentina. Decizia de a construi cel mai lung drum din lume a fost luata in anul 1923. scopul era sa se creeze o ruta care sa lege capitalele republicilor latino-americane intre ele. Un drum care merge de-a lungul coastei Pacificului, care traverseaza Columbia, Mexic, Ecuator, Peru, Chili sau Argentina.

asian

Asian Highway, din Istanbul pana in Tokyo. AH1 este una din rutele din Asian Highway care te ajuta sa treci prin numeroase tari minunate- Turcia, Iran, India, China sau Japonia. Un periplu minunat.

Pe urmele lui Don Quijote. Regiunea Manche, in Castilia, a fost locul unde au avut loc aventurile minunate ale lui Don Quijote. Cel care credea ca morile de vant sunt uriasi a mers de-a lungul acestor rute din regiune su peisaje aride, presarate de castele si mori calme.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *