Stii care sunt cele mai incredibile gradini zoologice din lume?

Consulta acesta lista de gradini zoologice incredibile pentru a descoperi sau observa fauna exotica a acestor locuri care, nu doar respecta animalele ci si contribuie la protejarea speciilor din lumea intreaga.

helsinki

Helsinki, Finlanda

Orasul Helsinki adaposteste singura gradina zoologica situata pe o insula: Korkeasaari. Aceasta gradina zoologica este una din cele mai mari din lume si adaposteste o fauna surprinzatoare precum babuinii, cerbul, leopardul, tigrul siberian sau ursul. Mediul natural care inconjoara aceasta gradina adauga un plus de frumusete locului. Gradina Zoologica din Helsinki merita o vizita.

toronto

Toronto, Canada

Orasul Toronto din Canada adaposteste o gradina zoologica care numara peste 16 000 de animale printre care rinoceri, leoparzi, hiene, zebra, lei si ursi grizzly. Aceasta gradina zoologica cuprinde si un habitat surprinzator pentru gorile si o zona de descoperire in care copiii pot sa isi imbogateasca cunostintele cu privire la animale si habitatul lor natural. Gradina Zoologica din Toronto sustine eforturile mondiale pentru protejarea speciilor amenintate si este una din zonele rare din America de Nord care detine un label de respectare a animalelor.

sao paolo

Sao Paolo, Brazilia

Daca urmeaza sa iti petreci urmatoarea vacanta in Brazilia, atunci pune pe lista atractiilor vizitate gradina zoologica din Sao Paolo. Statul Sao Paolo are o serie de legi extrem de severe cu privire la cruzimea fata de animale, amenzile sunt imense. Aceasta gradina zoologica adaposteste 3200 de animale. S-au depus eforturi imense pentru protejarea faunei amenintate din Brazilia. In acest parc luxuriant, puteti admira o multime de specii salbatice si exotice precum jaguarul, feline dar si o multime de pasari.

bale

Bâle, Elvetia

Gradina zoologica din Bâle, Elvetia este un organism cu scop non-lucrativ ce si-a deschis portile in 1874, ceea ce face din ea una din cele mai vechi gradini zoologice din lume. Considerata de catre Forbes Traveller una din cele mai bune si mai frumoase gradini zoologice din lume, locul ofera privelisti care iti taie respiratia. Actualmente, gradina adaposteste peste 6000 de specii unice printre care rinocerul indian, hipopotamul pitic, okapi, maimute, suricate, elefanti si alte numeroase animale exotice provenind din toate colturile lumii. Gradina Zoologica are un plan maret, acela de a renova casa elefantilor si de a construi ceea ce se va transforma in cel mai mare acvariu din Elvetia.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *