Stii care sunt cele mai impresionante fantani din lume?

La origine cu un scop pur functional, fantanile sunt in zilele noastre adevarate capodopere unele mai impresionante ca celelalte. De la Seoul pana in Las Vegas, aceste monumente te vor impresiona cu frumusetea lor dar si cu puterea lor. Iata unele din cele mai impresionante din lume.

bellagio

Bellagio, Las Vegas, Nevada, Statele Unite. Las Vegas este una din cele mai bune destinatii pentru cazinouri, jocuri si distractie, dar nu numai. Un alt motiv- fantanile Bellagio. Ofera un spectacol impresionant de patru ori pe ora, pentru ca toata lumea sa poata profita de magnificul lor spectacol. Un spectacol gratuit, chiar daca ai castigat sau ai pierdut bani la cazino.

Fantana din Dubai, Emiratele Aabe Unite. Daca iti plac fantanile Bellagio, cu siguranta ca vei iubi si aceasta fantana fabuloasa. Aici vei putea admira incredibile jocuri de lumina care parca danseaza si care merita din plin fiecare centimetru folosit. Muzica este cea care creeaza ambianta si vei aprecia cu siguranta magnificul spectacol.

seoul

Fantana curcubeu din Seoul, Coreea de Sud. Daca esti in cautarea unei fantani vibrante si colorate, nu mai cauta. Du-te direct in Coreea de Nord. Aceasta este in acelasi timp si o fantana gigantica si un pod. Mii de becuri LED sunt cele care ii confera culorile surprinzatoare.

Fontana di Trevi, Roma, Italia. Este o sublima fantana, o combinatie monumentala de sculpturi ornamentale de unde tasnesc o multime de cascade care te vor captiva cu siguranta.

montreal

Fantana « La Joute », Montreal, Canada. O fantana care ofera un peisaj magnific pentru vizitatori dar si un loc ideal pentru a petrece zilele calduroase de vara. Vei putea admira aici sculpturi din bronz si spectacole minunate.

Fantanile plutitoare, Osaka, Japonia. Sunt  unice in genul lor, au  mai multe structuri care par ca plutesc si care par magice.

ananas

Fantana Ananans din Charleston, Carolina de Sud. Este o fantana pitoreasca situata in fata marii. Apa traverseaza nivelurile care au o forma de ananas care se pare ca este simbolul ospitalitatii.

Fantana Swarovski, Inssbruck, Austria. Este o opera foarte frumoasa care ne duce cu gandul la celebrele cristale. Are o fatada in forma de fata de om sculptata in muschi si iarba. Apa curge din gura sa supradimensionata si are ochi de cristal care par ca admira spectatorii.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *