Stii care sunt cele mai frumoase skywalks din lume?

Vrei sa traiesti senzatia incredibila de a merge prin aer, de a te afla deasupra unui abis? Un pas in gol, o panorama exceptionala, dar si fiori garantati? Iata unde trebuie sa ajungi.

300

300  metri. Aflata in Parcul National Jasper, aceasta structura impresionanta de sticla te va tine la 300 de metri deasupra ghetarilor si cascadelor inghetate din Alberta.

412 metri. Urcand la etajul 103 al celebrului Willis Tower, al doilea zgarie-nori ca inaltime din Statele Unite, vei ameti deja inca din lift. Apoi trebuie sa faci un pas in gol intr-una din cele patru cabine de sticla aflate la 412 metri fata de pamant.

1000

1000 de metri. Daca vrei sa iti invingi teama de gol, de abis, trebuie sa ajungi in cabina de sticla suspendata la o inaltime de 1000 de metri si aflata in munti la 3842 metri altitudine, in Aguille du Midi. Senzatii forte garantate.

1200 metri. In varful Marelui Canion se afla o pasarela in forma de potcoava care te va tine suspendat deasupra unui hau de 1200 de metri deasupra fluviului Colorado.

sideny

268 metri. Daca vrei sa admiri cel mai mare oras australian de sus, trebuie sa ajungi la skywalk-ul din Sidney Tower Eye. Poti face turul de 45 de minute al edificiului pe o platforma de sticla in aer liber. Vei putea descoperi orasul sub un alt unghi.

356 metri. Legat cu un cablu, lasa-te ghidat de in jurul Turnului CN Tower la o inaltime de 256 de metri. Dominand orasul Toronto, este cea mai inalta promenada unde nu ai de ce sa te tii din lume. Cu siguranta ca nivelul de adrenalina va atinge cote maxime.

peak

3000 de metri altitudine. Peak Walk este o constructie unica in felul sau. Este un pod suspendat care leaga doua varfuri montane elvetiene. In plimbare ta te vei simti mai aproape de cer, vei respira cel mai curat aer si vei admira peisaje fabuloase de munte.

100 metri. Un pod care pare ca pluteste deasupra peisajelor din muntele Machincang din Malaezia. Te vei plimba la o inaltime de 100 de metri deasupra junglei luxuriante si vei putea vedea si nuantele fabuloase ale marii care se afla in apropiere.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *