Stii care sunt cele mai frumoase situri luminate de vizitat seara?

In vacanta, seara este ocazia ideala de a descoperi cele mai frumoase situri care se impodobesc seara cu cele mai frumoase lumini.

nidoiseau-p990._sources

Stadionul National din Pekin, China. Numit si « cuib de pasare », acest stadion a fost construit in anul 2008 cu ocazia jocurilor olimpice. Este o veritabila opera de arta cu o capacitate de peste 80 000 de locuri.

timesquare-p990._sources

Time Square, New York. Este un loc mai mult decat ilustru, unul din cele mai vizitate si aglomerate din lume. Seara straluceste cu mii si mii de lumini cu panourile sale publicitare si firmele sale luminoase, cu cladirile sale mari si colorate.

Rio de Janeiro, Brazilia. Rio este un oras dinamic care imbina de minune frumusetile naturale cu o arhitectura moderna. Cu atractiile sale de aici- Corcovado, statuia lui Christos si populatia sa densa, este o placere pentru ochi, atat ziua cat si seara.

berlin-p990._sources

Festivalul Luminilor, Berlin, Germania. In fiecare an, mai multe monumente importante ale orasului sunt decorate foarte frumos cu jocuri de lumina cu peste 80 de sisteme de iluminat si instalatii artistice. Vei vedea Berlinul sub o alta « lumina ».

theplace-p990._sources

The Place – Shimao, Tianjie, Pekin, China. Este centru commercial extrem de elegant care are un ecran imens care prezinta diverse tablouri, de la scene acvatice diverse in culori nenumarate pana la prezentari de moda.

Lanternele Chinezesti, Gradina Botanica din Montreal. Din septembrie si pana in noiembrie, gradina botanica de aici se transforma intr-o padure asiatica cu o multime de lanterne colorate, tematice si traditionale.

strip-p990._sources

Strip, Las Vegas. O artera mare a orasului viciilor care ofera o multime de hoteluri, de cazinouri si centre de vilegiatura care sunt de o luminozitate stralucitoare. Neoanele si jocurile de lumini de aici te vor fascina cu siguranta.

Dansul focului, Templul Uluwatu, Bali, Indonezia. La caderea noptii, un dans traditional are loc langa templul Uluwatu. Dansatorii sar prin cercuri de foc si proiecteaza stelute cu picioarele lor goale. Un spectacol minunat in care focul traseaza arabescuri minunate pe cer.

budapest-p990._sources

Parlamentul din Budapesta. O cladire de o frumusete magnifica care apare ca un fort pe malul oriental al Dunarii. Seara pare si mai impozant cu sutele de becuri care ii lumineaza fatada.

Desertul Atamaca, Chile. Unul din cele mai bune locuri de pe planeta pentru a observa Calea Lactee. Un spectacol luminos natural care eclipseaza multe altele.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *