Stii care sunt cele mai frumoase si abordabile destinatii pentru vara anului 2016?

Daca vrei ca in vara anului 2016 sa descoperi cele mai frumoase destinatii din lume, sa te impregnezi cu o noua cultura, sa vezi si sa descoperi cele mai superbe peisaje, sa te aventurezi, dar daca nu vrei sa iti faci o gaura imensa in buget, iti venim in ajutor. Iti prezentam cateva destinatii turistice foarte frumoase pentru vara anului 2016 dar si foarte abordabile.

estonia

Estonia. Nu trebuie sa fii miliardar pentru a vizita Estonia. In Estonia vei putea descoperi o alta latura a Europei, unde influentele nordice si cele din est se imbina intr-o armonie fabuloasa. Insulele baltice, padurile fermecatoare din parcul national si frumusetea fermecatoare a Estoniei sunt un must see.

Ho Chi Minh si Hanoi, Vietnam. Daca nu stiai, afli acum. Vietnam este o excelenta destinatie turistica pentru cei care nu au un buget foarte mare. Orasele Ho Chi Minh si Hanoi sunt foarte buget friendly si cea mai buna idee pentru a descoperi o alta cultura si de ce nu, de a trai ca un localnic.

africa

Africa de Est. Africa de Est are o multime de lucruri de oferit. Kenya, Uganda, Tanzania.. intreaga regiune este magnifica cu o multime de peisaje magnifice de descoperit. Plaje maiestuoase, peisaje care iti vor taia respiratia, desert… ai de unde alege.

New Mexico. Daca esti in cautarea unui loc foarte frumos, in care mancarea este foarte buna, in care ai de ales intre o multime de activtati si locuri de vizitat, toate la cel mai bun pret? New Mexico este in acest caz cea mai buna alegere. Vei putea descoperi aici faimosul oras Albuquerque. Fanii serialului Breaking Bad stiu cu siguranta despre ce vorbim.

bosnia

Bosnia Hetegovina. Este cel mai bun loc unde poti face cele mai bune afaceri. Poti manca foarte bine, poti gasi cea mai buna cazare, poti descoperi cele mai frumoase activitati… toate la cel mai bun pret.

Timorul Oriental. O destinatie turistica nu foarte cunoscuta dar extrem de abordabila. Departe de hotelurile scumpe din capitala Dili vei descoperi o multime de locuri de cazare avantajoase in apropiere de plaja de pe Insula Atauro. O tara tanara din Asia care trebuie neaparat adaugata pe bucket list.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *