Stii care sunt cele mai frumoase road-trips cu motocicleta?

Nimic nu se compara cu un circuit pe motocicleta atunci cand vrei sa descoperi cele mai frumoase peisaje. Care sunt cele mai frumoase idei de road-trips pe doua roti?

roadtrip

Great Ocean Road, Australia. Pe un circuit de aproximativ 300 de km, te vei putea plimba de-a lungul coastei Ship Wreck si vei traversa padurea tropicala si micile orase unde surful este rege. Panorama este una splendida, intre mare si munte.

The Cat&Fiddle Road, Anglia. Amatorii de senzatii forte, mai ales pilotii mai experimentati, trebuie sa incerce neaparat acest circuit. Virajele sale extrem de inguste si de stranse prin Derbshyre, te va face sa iti pui toate cunostintele tehnice la incercare. Toate acestea intr-un cadru unic si foarte idilic.

Route 66 din Statele Unite. Oare acest circuit mai are nevoie de prezentare? Cu siguranta ca nu. Numarand in jur de 4000 de km, aceasta ruta este fara indoiala una din cele mai celebre din lume. Este o etapa must see atunci cand traversezi continentul american. Vei trece prin trei fusuri orare dar si prin cele mai variate peisaje.

Transfagarasan, Romania. Daca vrei sa descperi cei mai inalti munti din Carpatii de Sud si din Transilvania, aici trebuie sa ajungi. Un traseu scurt, dar extrem de intens, de 100 de km, cu viraje extrem de spectaculoase dar si cu viaducte si tuneluri.

Ruta castelelor, Scotia. Peisajele scotiene sunt cele mai celebre datorita frumusetii lor. Pe motocicleta, pe ruta castelelor de aici, te vei bucura cu siguranta de cele mai frumoase peisaje. Te poti opri, bineinteles, sa vizitezi si unele castele bantuite, precum faimosul Eilean Donan.

Ruta 40, Argentina. Este cea mai lunga ruta din tara, dar si din lume, cu cei 5300 de km ai sai. Plecarea se face din Virgenes, din capatul Patagoniei, pentru a ajunge prin La Quiaca, unde se afla frontiera boliviana. Vei descoperi astfel Cordiliera Anzilor si peste 20 de parcuri nationale.

Ring of Kerry, Irlanda. Pe aproximatv 200 de km, aceasta bucla face turul sud-vestului Irlandei pentru a te scufunda in inima unei naturi verzi. Vei trece pe langa lacuri, campii si munti destul de mici dar si pe langa cele mai frumoase satucuri de la malul apei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *