Stii care sunt cele mai frumoase plaje din Europa?

Pentru tine ce inseamna oare cele mai frumoase plaje? Nisip alb imaculat, ape in nuante de turcoaz, palmieri….Unii vor raspunde cu siguranta ca cele mai frumoase plaje se afla in Thailanda, altii in Mauritius, Maldive sau Seychelles…

plaje

Dar cele mai frumoase plaje se afla si in Europa, pe batranul continent. Sunt unele mai exceptionale ca celelalte si chiar mai frumoase decat cele din Caraibe. Vrei sa faci baie intr-o laguna sau sa iti petreci luna de miere pe cele mai paradisiace plaje? Iata unde trebuie sa ajungi.

Spania, Grecia, chiar si Irlanda… iata care sunt cele mai frumoase plaje din Europa de adaugat pe urmatorul bucket list.

formentare

Plaja S’alga, Insula Espalmadir, Formentera. Separata de Formentera de 150 de metri, aici vei gasi un parc natural si o proprietate privata ce poate sa fie vizitata, aici nu sunt nici baruri, nici restaurante, deci plaja este una foarte speciala.

Insulele Cies, Galicia, Spania. Ajungand pe coasta galiciana vei fi surprins de aceste insule foarte verzi, salbatice, autentice, cu cele mai minunate plaje.

feto

Plaja Fetovaia, Insula Elba, Italia. Insula Elba din Toscana este o insula care inca nu a fost alterata de prezenta omului. Plajele sale, apa sa, verdele padurilor, fac din ea un loc exceptional de vizitat. Plaja Fetovaia este cea mai mare comoara de aici.

Plaja Las Catedrales, Lugo, Spania. O plaja magnifica, cu o particularitate interesatnta – este compusa din faleze in forma de bolte cu o inaltime de peste 30 de metri. Ne duc cu gandul la o catedrala, de unde si numele sau.

kat

Porto Katsiki, Grecia. Este una din cele mai frumoase plaje din Grecia. Este inconjurata de coline accesibile doar prin intermediul unor trepte inguste care merg de-a lungul unei faleze. Bineinteles ca apele sale cristaline si nisipul sau auriu merita din plin.

Balos, Creta. Peinsula Gramvoussa se afla in partea de nord-vest a insulei. Plaja nu se poate accesa decat cu vaporul din portul Kissamos. Sau pe jos, mergand pe o pista printre stanci. O banda de nisip separa plaja de lagunele mai albastre decat albastrul.

olu-deniz-min

Olu Deniz, Turcia. Este considerata a fi cea mai buna plaja din Turcia cu peisajele din nur si muntii sai maiestusoi.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *