Stii care sunt cele mai frumoase peisaje in alb?

Vrei sa te afli in spatiile care te vor face sa te simti in nori, pe o planeta neexplorata inca sau in paradis?

salar

Iata care sunt destinatiile de descoperit. De la Cappadocia in Turcia, la Salar d’Uyuni in Bolivia, ajungand si pana Brazilia, iata care sunt destinatiile care te vor lasa cu gura cascata.

plaja

Plaja Paradisul Alb din Australia. WhitehavenBeach este o plaja aflata in Whitsunday, Queensland, Australia. Insula este accesibila doar cu vaporul din portul ArilieBeach, ShuteHarbour sau insula Hamilton.

Aceasta fasie de paradis de 7 km are un nisip de un alb stralucitor si ape cristaline dar si o vegetatie tropicala impresionanta si o fauna uimitoare.

DeadVleï din Namibia. DeadVleï- Valea Mortii, este o regiune cu argila alba aflata la poalele dunelor de nisip din Sossuvlei din desertul Namib. Valea este inconjuurata de cele mai inalte dune de nisip, fiind un sit incredibil un paradis, o zona arida ca si un cimitir pentru copaci.

perito

Ghetarul Perito Moreno din Agentina. Este unul din rarele ghetare car nu se afla in regresie. Avanseaza chiar doi metri pe zi. Un moment de contemplare intr-un peisaj unic pee care nu il vei uita.

Desertul alb din Lençóis Maranhenses, Brazilia. Parcul National Lençóis Maranhenses este un desert cu dune albe de nisip, cu crapaturi umplute cu ape care formeaza o laguna de un albstru cristalin. Ofera un spectacol unic vazut de sus.

iceberg

Un iceberg cu dungi. Nu este un fenomen rar intalnit. Icebergurile formate acum mii de ani sunt cu dungi datorita variatiilor de temperatura si a umiditatii care topesc straturile de gheata inainte de a le ingheta din nou. Zapada crae cade foreaza crevase si dungi.

Desertul de sare Salar d’Uyuni, Bolivia. Este cel mai vast desert de sare care atunci cand este iunundat arata ca si o oglinda gigantica. Acum 16.000 de ani aici era un lac imens care a lasat in urma sa un bazin de sare. Aici este locul unde cerul pare ca se intalneste cu pamantul.

turcia

Cappadocia, Turcia. Acum peste 10 milioane de ani vulcanii au acoperit Cappadocia cu lava  formand un gigantic camp de  tuf vulcanic. Datoria eroziunii, a timpului, a ploii, a vantului, stanca s-a distrus in mii si mii de feluri si a dat nastere unor impresionante formatiuni numite semineele zanelor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *