Stii care sunt cele mai frumoase paradisuri tropicale?

Vara permanenta, plaje cu nisip fin si imaculat, cocotieri, soare… vrei sa ajungi in cele mai frumoase peisaje demne de o carte postala? Iata cateva idei. Cele mai frumoase paradisuri tropicale te asteapta cu cele mai de vis peisaje din lume.

rangiroa

Rangiroa, Plonezia Franceza. O destinatie mai izolata, superba, unde lumea adora sa faca scufundari. Imensa laguna de aici seamana cu o mare interioara cu plaje unde poti lenevi savurand un cocktail sau mai multe. Rangiora inseamna « cer vast », un cer sub care te vei simti ca in rai.

Atiu, Insulele Cook. O insula din Arhipelagul Cook cu plaje pustii, cu ape turcoaz, cu un nisip mai alb ca zapada si nu numai- o retea de grote din calcar intr-o jungla deasa pe campiile de pe coasta care inconjoara insula.

kuna_yala_panama

Kuna Yala, Panama. Un amestec irezistibil si magnific de palmieri, de plaje sublime, de casute cu acoperisuri din frunze de palmier si de farmec irezistibil. O natura unica departe de turismul de masa.

Cape Tribulation, Australia. O regiune din Queensland cu cea mai bogata biodiversitate, cu plaje de vis si paduri tropicale care ajung pana pe plaja, cu recifi minunati, cu animale si plante salbatice superbe, piscini naturale cu un fundal creat de munti maiesutosi si abrupti. Marea bariera de corali este foarte aproape. Un paradis unic in lume.

_indonesie

Insulele Gili, Indonezia. Trei insule adorabile cu ingredientele esentiale unei vacante de vis- recifi de corali, plaje sublime, ape limpezi, pescuit, snorkeling… lgenda spune ca un inel magic inconjoara locul si nu te va mai lasa sa pleci de aici.

Lalomanu, Samoa. Este unul din cele mai frumoase locuri din lume pentru snorkeling si scaldat intr-un loc autentic, un adevarat paradis pentru Occidentali.

tulum_mexique

Tulum, Mexic. Aici este una din cele mai frumoase plaje de pe planeta- 7 km de nisip fin, apa de un albastru turcoaz de vis si cabane pe malul apei. Un sit arheologic magnific unde vei descoperi si ruinele unei cetati fortificate mayase care formeaza un fundal maiestuos invidiat de alte plaje din lume. Tulum inseamna perete in dialectul mayas.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *