Stii care sunt cele mai frumoase orase submarine din lume?

Legenda Imperiului pierdut al Atlantidei este cu siguranta una foarte celebra. Dar stiai ca exista unele orase submarine in realitate? Incarcate de istorie, acestea facineaza mereu datorita atmosferei lor unice. Scufunda-te si descopera care sunt cele mai frumoase dintre ele.

port royal LOYALTYTRAVELER

Port Royal, Jamaica. Fondat in anul 1518, Port Royal a fost un loc foarte important atunci cand vine vorba despre comertul in Marea Caraibilor. Dar dupa un seism de 7,5 grade pe scara Richter urmat de un imens tsunami, orasul a fost inghitit de ocean. Din cauza acestei catastrofe si-au pierdut viata peste 2000 de persoane. Legenda vorbeste si despre o energie misterioasa care sta la originea acestui incident.

pyramides VIRAL-FEED

Piramidele Yonaguni-Jima, Japonia. Specialistii nici in ziua de azi nu se pun de acord cu privire la originea lor- au fost create de oameni sau de natura? In mod obisnuit in natura nu se gasesc cuburi si piramide perfect realizate. Se pare ca mama natura a fost foarte inspirata in cazul lor. Pe de alta parte, daca au fost create de oameni, acest lucru s-ar fi intamplat cu 10 000 de ani inainte de Hristos, in era glaciara.

dwarka YTIMGi

Cetatea Dwarka, India. Descoperita in anul 2000, aceasta descoperire incredibila poate confirma un basm vechi indian. Orasul antic al lui Krishna a fost gandit pentru a spune o poveste dar se pare ca totul este adevarat. Legenda spune ca orasul lui Krishna era admirabil decorat cu peste 70000 de palate de aur, de argint si pietre pretioase. Cetatenii de aici au avut grija de el pana la moartea lui Krishna. Azi ruinele se afla la 40 de metri la suprafata Golfului Cambay.

chine CCTVPIC

Cetatea Leului din Lacul Quinadao, China. Este un vechi oras pierdut pe fundul lacului Quinadao din China. Arhitectura si sculpturile au detalii care iti vor taia respiratia. Misterul planeaza insa si in zilele noastre cu privire la constructia sa.

cleo PINIMG

Palatul Cleopatrei, Egipt. Legenda spune ca palatul a fost distrus de un cutremur acum peste 1500 de ani. A fost descoperit recent in imprejurimilr malurilor Alexandriei. Aici se pare ca se afla si mormantul Cleopatrei.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *