Stii care sunt cele mai frumoase orase de vizitat primavara?

Ai in vedere o calatorie in Europa in aceasta primavara ? Destinatiile sunt numeroase, alegerea se poate dovedi a fi una dificila. Haideti sa descoperim impreuna cele mai frumoase orase din Europa.

turnu

Londra

Capitala englezeasca este un oras ideal de vizitat primavara. Chiar daca soarele este aproape inexistent, primavara este o perioada mai putin ploioasa. Ocazia perfecta de a te plimba pe strazile Londrei, de a hoinari prin Hyde Park, de-a lungul Tamisei sau a vizitezi gradina zoologica  din Regent’s Park. British Museum, National Gallery sau Turnul Londrei sunt alte atractii pe care nu trebuie sa le ratezi.

stock

Stockholm

Bine ati venit in capitala suedeza ! Acest oras situat la malul marii Baltice te va fermeca cu siguranta, in special la sfarsit de primavara. Sa nu uitam ca este vorba despre o destinatie nordica si ca iarna se da extrem de greu dusa. Primavara soarele isi face din nou aparitia pe cer, Kungsträdgården isi primeste turistii in centrul orasului pentru a admira magnificii ciresi infloriti. Nu uita sa vizitezi castelul Drottningholm, un monument inscris in patrimoniul Unesco.

praga

Praga

In momentul in care vorbim despre cele mai frumoase ale Europei, nu avem cum sa uitam de Praga. Vei fi cu siguranta sedus de arhitectura orasului. Ai ocazia sa descoperi podul Carol si cele doua turnuri ale sale, muzeele orasului dar si palatul Wallenstein. In plus, poti participa la Festivalul Primaverii.

hera

Heraklion

Orasul principal de pe insula Creta, Heraklion este un oras cu climat favorabil, primavara in special. Daca nu ai idee unde sa te ascunzi in Aprilie de ploaie si de frig, Heraklion reprezinta destinatia ideala. Heraklion se numara printre cele mai frumoase orase ale Europei : ruine, fort, oras vechi , port, toate sunt pur si simplu superbe. Oras cultural ce adaposteste o multime de muzee, Heraklion va fi pe placul doritorilor de relaxare care se vor putea bronza in voie, la 5 kilometri de oras, pe plajele Amnissos si Karteros. Vrei sa faci scufundari intr-un loc cu o apa de culoare turcoaz ? Heraklion este acel loc.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *