Stii care sunt cele mai frumoase locuri pentru snorkeling?

Apa cristalina, transparenta, corali splendizi, pesti exotici… un peisaj ideal pentru a practica snorkeling. O activitate care se poate practica in cele patru colturi ale lumii in cele mai de vis peisaje. Descopera o selectie a celor mai frumoase locuri cu cele mai paradisiace plaje pentru a te scufunda cu masca si cu tuba.

mexic

Mexic. Trebuie sa ajungi in Mexic, mai precis pe plaja Akumal Bay. De pe plaja cu un nisip alba imaculat ai doar cativa metri pana la cel mai frumos loc pentru snorkeling. Un loc incredibil unde te poti intalni cu cateva testoase verzi.

Seychelles. Aici poti descoperi plaje de vis pentru a practica snorkeling, precum Anse Coco si Anse Lazio cu un nisip de un alb imaculat de o frumusete rara in lume si cu cea mai transparenta apa. Inoata printre bancuri de granit pentru a descoperi o fauna submarina ultra bogata si variata.

bocas

Panama. Arhipelagul Bocas del Torro, aflat in largul regiunii Panama ofera plaje paradisiace care permit practicarea snorkelingului fara sa te indepartezi prea tare de plaja. Pesti exotici, testoase, corali exceptionali…. un peisaj cu adevarat de vis.

Hawaii. Trebuie sa ajungi si prin Hawaii, mai precis la Hanauma Bay, o laguna aflata in centrul unui crater vechi. De pe plaja va trebui sa inoti doar cateva secunde pentru a admira cele mai frumoase testoase si corali splendizi.

simi

Insulele Similan. Aici se afla o  multime de locuri pentru scufundare de vizitat de pe o plaja sau in timpul unei croaziere cu vaporul. Pe langa testoase si pesti se mai pot observa si diavoli de mare.

Thailanda. In Thailanda trebuie sa descoperi Koh Nangyaun. Cele trei insule sunt legate intre ele cu cele  mai fine portiuni de nisip.

marsa

Marsa Alam. Este unul din cele mai bune locuri pentru a descoperi minunata lume subacvatica din Mare Rosie. Poti admira aici pesti multicolori, anemone si specii marine minunate.

Insula Roatan. Un loc minunat din Honduras unde trebuie sa descoperi West Bay cu nisipul sau alb magnific pentru a –ti pune masca si pentru a admira cele mai magnifice specii de pesti.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *