Stii care sunt cele mai frumoase locuri pentru plimbari ecvestre?

Vrei sa savurezi cele mai frumoase plimbari intr-un cadru natural unic alaturi de cele mai frumoase animale? Vrei o vacanta de neuitat? Iata unde trebuie sa ajungi.

patagonie-p991.1280x814

Patagonia, Argentina. Argentina vizitata pe cal este cea mai buna idee cu putinta. Daca exista o tara din America Latina unde traditia este la ea acasa, ei bine, aceasta este. Dominata de peisajele infinite ale Anzilor cu varfurile lor vertiginoase, aceasta tara este locul ideal pentru plimbari ecvestre si aventuri imense.

Banff National Park, Canada. Aflat in Muntii Stancosi canadieni, acest parc mitic natural ofera cele mai frumoase itinerarii unde muntii, lacurile si raurile sunt cele mai frumoase. Pe langa faptul ca vei parcurge o padure foarte densa, te vei intalni cu cele mai frumoase animale pe drum.

masaimara-p990.1280x814

Masai Mara, Kenya. Pentru o aventura pura si calma, o plimbare cu calul in aceasta rezervatie naturala este un must. Vei putea galopa pe langa zebre, elefanti, lei si girafe intr-o experienta iesita din comun care te va face sa descoperi altfel savana.

Big Bend National Park, Texas, Statele Unite. Texas este cel mai bun loc pentru cele mai frumoase experiente ecvestre. In acest parc national vei descoperi crevase, stanci abrupte si fisuri, totul in cea mai desertica ambianta.

torresdelpaine-p990.1280x814

Torres del Paine National Park, Chile. Un parc national cu peisaje siderante unde se imbina muntii cu ghetarii, cu vaile, izvoarele si cele mai mai lacuri. Cele trei formatiuni de granit de aici sunt cu siguranta cele mai atragatoare.

Toscana, Italia. O plimbare pe cal in aceasta regiune minunata este cea mai frumoasa combinatie de peisaje idilice si sansa de a explora cele mai mari comori arhitecturale si istorice de aici.

hawaii-p990.1280x814

Haleakala National Park, Hawaii, Statele Unite. Acest parc national este cunoscut si sub numele de “Casa Soarelui” si este cel mai inalt varf din Insula Maui. Vei descoperi pe cal cultura din Hawaii autentica si minunata traversand regiuni vulcanice, paduri luxuriante si cascade magnifice.

Bryce Canion National Park, Utah, Statele Unite. Aici se afla cele mai frumoase formatiuni geologice din roci colorate cu forme conice, datand de peste 12 milioane de ani. Vei putea face cele mai frumoase si calme plimbari intr-un peisaje care iti va taia respiratia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *