Stii care sunt cele mai frumoase locuri in care s-a filmat “Game of Thrones?”

Universul din celebrul serial “Game of Thrones” este extrem de vast, astfel ca echipa de filmare se plimba cam peste tot. Iata care sunt cele mai frumoase locatii.

dubrovnik

Orasul Dubrovnik, Croatia- Port Réal. Orasul fortificat Dubrovnik, de pe coasta Adriaticii este o atractie turistica majora. Este clasat in patrimoniul Unesco inca din anul 1979, o distinctie bine meritata. Pacat ca in serial este pe mainile lui Lannister.

Dark Hedges, Irlanda de Nord, drumul care duce inspre Port Réal.  Arborii curbati care se afla deasupra acestui drum au fost plantati in secolul al XVIII-lea pentru a-si impresiona vizitatorii. Se spune ca este un loc bantuit. Dar este si ce mai fotografiat loc de aici.

1384408224207

Pestera Grjótagjá, Islanda. Este locul in care Ygritte si John isi petrec prima noapte impreuna. Se afla in apropiere de lacul Mývatn si era altadata locul unde curgea lava. Are si un izvor cu apa calda.

Orasul Essaouira, Maroc- Astapor. Este un oras portuar aflat pe coasta atlantica a Marocului. Aici se afla o medina clasata in patrimoniul Unesco, numeroase cafenele autentice, o piata autentica cu peste si mirodenii, cu o atractie turistica de neclintit.

lec_sejour_linguistique_malte_game_of_thrones

Orasul Medina din Malta. Este o mica localitate din Malta, un oras fortificat unde se afla magnifica Catedrala St. Paul. In serial aici sunt celebrate nuntile regale si au loc inmormantarile.

Casteul Doune, Scotia- Winterfell. Este un castel medieval construit in secolul XVI un decor pentru multe filme, nu numai pentru celebrul serial.

alcazar

Alcazar de Sevilia, Spania. Aici se afla in serial Gradinile Acvatice ale Palatului Dorne. Este un palat fortificat din secolul IX care este de peste 700 de ani o resedinta regala. Frumustea locului este uimitoare. Nu este deci de mirare ca printul regatului Dourne sta aici.

8-ait-ben-haddou-game-of-thrones-yunkai

Ait-Ben-Haddou, Maroc- Cetatea Yunkai. Inca un sat clasat in patrimoniul Unesco cu o arhitectura tipica sud-marocana.

larne

Cariera Magheramorne, Irlanda de Nord, Castel Back. O cariera abandonata cu un peisaj dezolant si lugubru, perfect pentru personalitatea lui John Snow.

Murlough Bay, Irlanda de Nord, Insulele de Fier. Este un loc perfect pentru plimbari de-a lungul oceanului sau pentru a recupera timpul pierdut cu familia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *