Stii care sunt cele mai frumoase insule grecesti cu plaje magnifice?

Grecia si numeroasele sale insule sunt un veritabil paradis pentru cei care iubesc marea, soarele, plaja si relaxarea, dar si peisajele minunate. Daca Navagio este una din cele mai frumoase plaje din tara, iata inca alte cateva insule care merita sa fie descoperite.

karpathos

Insula Karpathos. Calatoria noastra incepe cu Insula Karpathos, mai precis cu plaja Apella. Nisipul alb de aici este de o rara finete si golful este mai degraba izolat. Un loc destul de aglomerat deoarece are una din cele mai frumoase plaje din Europa.

Creta. Creta adaposteste sublima plaja Mpalos. Apa de un albastru turcoaz, nisipul alb si natura salbatica te duc cu gandul la o insula pustie aflata la capatul lumii. Plaja se afla inca departe de turismul de masa.

kefa

Kefalonia. Trebuie sa te indrepti si inspre Kefalonia pentru a face plaja pe magnifica plaja Myrtos. Nisipul si pietricelele de pe plaja sunt inconjurate de faleze imense care ajung pana la 1000 de metri altitudine.

Insula Zakynthos. Insula Zakynthos cu plaja sa Navagio nu mai are neovie de nicio prezentare. Se poate accesa doar cu vaporul si adaposteste o epava. Legenda spune ca este vorba despre o nava de contrabanda care transporta tigari si care a esuat din cauza unei furtuni. Un loc must see din Grecia.

corfu

Corfu. Pe insula Corfu se afla o plaja minunata, pe numele sau Palaiokastritsa, ideala pentru cei care iubesc natura si calmul. Lagune are cele mai cristaline apa si vegetatia este aici omniprezenta.

Santorini. Cu siguranta una din cele mai frumoase insule grecesti, Santorini te asteapta cu plaja sa magnifica, Perissa cu nisipul sau negru. Pe o lungime de 7 kilometri ai de ales intre o multime de locuri izolate cu peisaje mirifice.

leucade

Lefkada. Porto Katsiki este o plaja aflata pe flancul unei faleze. Extremitatea sa este mai calma si ofera cele mai frumoase privelisti asupra falezelor de calcar.

Patmos. Patmos te asteapta si ea cu plaja sa Psili Ammos cu cel mai fin nisips si cele mai frumoase dune.

milos

Milos. Grote submarine, peisaje lunare, stanci albe si forme originale, un contrast magnific cu apa marii… iata ce te asteapta pe plaja Sarakiniko.

Antipaxos. Plaja Voutumi este putin mai izolata si are cea mai frumoasa plaja transparenta. Sunt prezente si  grote submarine pentru scufundari.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *