Stii care sunt cele mai frumoase insule din Europa?

Atunci cand vrei sa te bucuri de cele mai frumoase peisaje si de o natura  paradisiaca, nu trebuie neaparat sa ajungi prin Caraibe, Maldive, pe la recifii de corali din Oceanul Indian sau pe la peisajele fantastice din Polinezia Franceza.

insule

Stiai ca Europa, batranul continent, te asteapta si ea cu cele mai frumoase si mai fabuloase peisaje? Ape in nuante de turcoaz, plaje fantastice, golfuri salbatice si faleze abrupte… da, acestea se pot gasi si prin Europa.

Care sunt cele mai bune alegeri pe care le poti face?

Gozo, Malta. Insula Gozo, surioara mai mica a Maltei, isi seduce toti vizitatorii sai cu peisajele sale intacte, cu plajele sale incredibile si apele in nuante de turcoaz. Un loc ideal pentru scufundari cu cele mai frumoase satucuri tipice si cei mai amabili locuitori.

Santorini, Grecia. In Grecia gasesti cele mai frumoase insule din lume, cele mai romantice destinatii, dar Santorini este fara doar si poate una din cele mai frumoase insule din lume. Marea, vulcanii, Caldeira, apusurile de soare si plajele te vor ajuta sa ai cea mai frumoasa vacanta cu putinta.

Mull, Scotia. O surpriza placuta, fara doar si poate, Scotia are o insula foarte frumoasa, cu plaje lungi, cu satucuri tipice si foarte colorate, cu o fauna si o flora incredibile. Un cadru natural de o frumusete grandioasa. Te vei convinge cu siguranta de faptul ca nu ai nevoie de prea mult soare pentru a te simti ca in paradis.

Madeira, Portugalia. Madeira este comoara Portugaliei si o insula care fascineaza de secole intregi. Vei gasi aici paduri, plaje cu o frumusete intacta, munti magnifici, lacuri si rauri, satucuri colorate si o gastronomie incredibila.

Capri, Italia. O insula celebra si foarte apreciata la nivel mondial, o mica bijuterie a Mediteranei, cu o natura fabuloasa, cu vita de vie, paduri, plaje si o mare de cel mai intens albastru.

Zakynthos, Grecia. Insula Zakynthos din Grecia este cu siguranta cea mai frumoasa bijuterie a Greciei. Are o plaja celebra la nivel mondial, golful Navaghio si vaporul esuat. Un golf care rivalizeaza in frumusete cu cele mai frumoase lagune din lume, o comoara veritabila pentru batranul continent.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *