Stii care sunt cele mai frumoase idei de roadtrips din Europa?

Care este cea mai frumoasa modalitate de a descoperi sau de a vizita din nou si din nou batranul continent? Cum poti sa ii apreciezi pe deplin intreaga sa diversitate minunata? Alegand sa calatoresti cu masina. Care sunt deci cele mai frumoase idei de roadtrips din Europa deci?

road

Coasta de Azur, Franta. Coasta de Azur reprezinta una din cele mai frumoase si insorite regiuni din Franta. Deci este cadrul perfect pentru cele mai frumoase roadtrips. De la Toulon si pana la frontiera italiana, te vei bucura de minunata coasta mediterana.

Te poti aventura si inspre partea dinspre Nicoise, sa descoperi cele mai autentice satucuri sau Saint Tropez cea bling-bling si foarte glamour. Mai poti ajunge si pe la Cannes sau pe la Antibes sau in celebrul Monaco. Chiar ai ce descoperi aici.

Trollstigen, Norvegia. Iata o idee de roadtrip care iti va incanta toate simturile cu siguranta. Trollstigen, care se mai numeste si « ruta trolilor », este o ruta magnifica cu nu mai putin de 11 bucle care serpuieste prin muntii norvegieni si care leaga Andalsnes de Valdall. Dar te poti plimba pe aici doar din primavara, deoarece drumul este inchis iarna din cauza zapezii. Poate « vei avea sansa » sa te intalnesti cu troli pe aici. In caz contrar, te poti multumi cu cele mai frumoase peisaje de munte, cu cascade si fiorduri si cu peisaje care iti vor taia cu siguranta respiratia.

Litoralul portughez. Dupa ce ai vizitat tot ceea ce trebuia vizitat in Lisabona, poti sa incerci sa calatoresti de-a lungul litoralului sau, pentru a ajunge pana prin Porto sau mai la nord. Coasta portugheza este de o frumusete rara iar peisajele care vor defila in fata ochilor tai vor aduce amintiri de neuitat cu siguranta. Pe drum vei intalni o multime de sate si de orase unde te vei putea opri dar si cele mai frumoase plaje cu nisip fin.

Insula Skye, Scotia. Peisajele de aici sunt salbatice, iar natura cea mai autentica. Falezele Kilt Rock sunt cele care dau acestei regiuni intreg caracterul sau. Vei mai intalni pe drum lacuri si cele mai sublime castele.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *