Stii care sunt cele mai frumoase golfuri din lume?

Vara inseamna mare, soare, peisaje de neuitat… iar golfurile poseda o incredibila putere de atractie. Te invitam in acest articol sa « vizitezi » cele mai frumoase golfuri din lume de pe toate continentele. A venit vremea sa iti planifici urmatoarea vacanta.

guana

Golful Guanabara, Brazilia. Nu iti zice nimic acest nume? Daca iti spunem Golful din Rio de Janeiro? Deja vezi in fata ochilor faimoasele – muntele Pao de Acucar, colina Corcovado cu statuia sa celebra,plajele legendare din Rio de Janeiro, precum  Ipanema… acest oras gigantic se afla la intrarea intr-unul din cele mai mitice golfuri din lume.

Golfurile din Peinsula Valdez. Cea mai fresh ambianta garantata. Te afli in Patagonia, in Provinicia Chubut. Peninsula de aici are doua golfuri, San Matias si Nuevo, de pe malul Atlanticului. Aici vei putea admira plaje, dune si faleze, balene, elefanti, cormorani  si lei de mare.

san-francisco

Golful San Francisco. Golful San Francisco este un loc emblematic din Statele Unite si din California mai ales datorita podului Golden Gate care o traverseaza si o leaga de Pacific. Are peste 1000 de km patrati mai ales daca adaugam si alte golfuri care se afla in interiorul pamanturilor care il strabat.

Golful Kotor, Muntenegru. O adevarata comoara pentru aceasta tara mica. Un canion in forma de fiord care da inspre Marea Adriatica si care este constituit din mai multe golfulete. Sunt marginite de munti, de orase si de satucuri pline de farmec ce stau drept marturie influetelor slave, otomane si latine.

bodrum

Golful Bodrum. Golful Bodrum din Turcia este o destinatie foarte in voga. Acest colt din Turcia din partea de sud-vest a tarii este un loc magnific. Este cel mai adesea comparat cu Saint Tropez si are cartiere foarte animate, yachturi luxoase dar si vestigii istorice.

Golful Phang Nga. Golful Phang Nga este unul din cele mai uimitoare locuri din Thailanda. Este in partea de vest a peinsulei malaieziene si face parte dintr-un parc natural maritim. Are peste o suta de insule si insulite din calcar acoperite cu calcar.

along

Golful Along. Aici poti admira o multime de insule si insulite care formeaza un peisaj de o frumusete umitoare. Plimbarile cu vaporul sunt foarte apreciate aici. In sud te asteapta cele mai frumoase peisaje in golfurile Lang Co si Nha Trang.

Goful Mindelo. Este un golf superb « desenat » din Insula São Vicente. Un golf din largul Senegalului din Atlantic care se afla inconjurat de coline si de vulcani.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *