Stii care sunt cele mai frumoase faleze din lume?

Vacantele sunt ocazia ideala de a te lasa surprins de cele mai sublime si surprinzatoare piesaje. Vrei sa te relaxezi sau sa ramai uimit? Iata care sunt cele mai frumoase faleze din lume

 falaise-moher-p988._sources

Falezele Moher, Irlanda. Se intind pe 8 km si pot sa ajunga pana la 214 metri deasupra marii. Sunt un must see atunci cand faci o calatorie prin Irlanda.

Bonifacio, Franta. Sunt niste formatiuni stancoase foarte frumoase care au fost un sistem de aparare natural si eficient pentru oras timp de mai multe secole.

falaise-twelveapostles-p988._sources

Twelve Apostels. Acest loc a fost numit “Cei 12 apostoli” pentru a atrage cat mai multi turisti chiar daca sunt doar 8 formatiuni stancoase.

Douvres, Regatul Unit. Surprinzatoarea lor culoare alba se datoreaza cretei care le compune. Daca este timp frumos se pot contempla inca din Franta.

Coasta Amalfi, Italia. Se spune ca zeii din Olimp se plimbau pe aici pentru a asculta cantecul sirenelor. Frumusetea peisajelor iti va taia respiratia.

falaise-paracas-p988._sources

Paracas, Peru. Aceste faleze din rezervatia naturala Peru te vor transporta intr-un alt univers datorita climatului desertic din regiune si al vanturilor puternice care sunt aici.

Masivul Calanque, Franta. Aflat intre orasele Marseille si Cassis, falezele Calanque se arunca in cele mai cristaline ape ale marii Mediterane. Le poti descoperi fie cu vaporul fie facand scufundari.

Ronda, Spania. Locuitorii de aici traiesc de o parte si alta a unei grote inalte de 170 de metri. Poti admira inaltimea sa de pe un pod care leaga cele doua parti ale comunei.

falaise-lagos-p988._sources

Lagos, Portugalia. Numeroasele plaje inconjurate de falezele aurii sunt iubite de numerosi turisti care vin aici in fiecare an pentru a se relaxa.

Big Sur, California. Este un peisaje emblematic din California caracterizat prin falezle sale care par scufundate in mare. Noua parcuri iti vor permire sa profiti de cele mai frumoase peisaje.

Plaja Legzira, Mexic. O plaja celebra pentru peisajele sale sub forma de arcuri. Vei beneficia de un peisaj magnific si de o plimbare de-a lungul marii.

Kilt Rock, Scotia. Aceasta faleza de pe insula Skye dar si relieful de aici se numesc kilt deoarece au pliuri ca si traditionala fusta scotiana.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *