Stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru un backpacker incepator?

Foarte multa vreme i-ai admirat pe toti cei care au adunat tot ce au intr-un rucsac si au plecat curajosi in aventura? Ei bine, a venit si vremea ta. Backpacking este o veritabila aventura, chiar daca pare putin intimidant la inceput. Dar daca vei ajunge la locul potrivit, vei vedea repede ca vei gasi exact ceea ce iti doresti.

back

Care sunt deci cele mai bune destinatii pentru un plus de adrenalina?

Australia, natura si cele mai mari orase. Cel mai mic dintre continente, Australia, zici ca a fost facut pentru aventuri cu rucsacul in spate. In general, cultura australiana este foarte asemanatoare cu cea europeana deci socul cultural este foarte putin probabil. In plus, Australia este destinatia ideala pentru incepatori. Poti descoperi marile orase precum Sidney sau Melbourne, dar si parcurile nationale si un procent de 905 de animale. Dar si deserturi si paduri tropicale.

Noua Zeelanda, o destinatie ideala pentru cei care iubesc natura. Noua Zeelanda, cu insulele sale din partea de sud si de nord, este o alta destinatie ideala pentru cei care iubesc drumetiile si aventura. Orasele mai mari precum Auckland sau Wellington sau plajele magnifice, dar si diversitatea naturala este magnifica aici. in afara plajelor, mai poti admira si vulcane, fiorduri, ghetare sau grote.

SUA- pamantul tuturor posibilitatilor. Schi in Muntii Stancosi, surf pe minunatele plaje din California… totul este posibil aici. SUA este destinatia excelenta pentru cei care sunt in cautarea unei prime aventuri cu rucsacul in spate. Vei gasi aici metropole incredibile, plaje fabuloase si peisaje unice in lume. ┬áCel mai adesea, cea mai recomandata ruta pentru drumetii este ruta 66 care iti va permite sa descoperi numeroase situri turistice. Poti sa mergi dintr-un oras in altul si sa descoperi cat mai multe parcuri nationale cu putinta.

Thailanda- destinatia numarul unu pentru o excursie cu rucsacul. Poti descoperi o multime de insule minunate, sa faci excursii cu vaporul, sa admiri peisaje incredibil de variate si de colorate.

In aceste destinatii minunate vei descoperi cu siguranta alti turisti care au aceleasi idei si acelasi stil de viata ca si tine. Un veritabil paradis pentru cele mai frumoase experiente si amintiri.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *