Stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru Sfantul Valentin 2017?

Cu siguranta ca iti doresti ca sarbatoarea indragostitilor din acest an sa fie una de neuitat. Nu-i asa? Dar cum ar fi sa iti suprinzi jumatatea adorata si sa petreceti cele mai frumoase momente in Praga, Paris sau Marrakech?

Travel Europe. Young couple in love. Prague, Czech Republic. Trendy and happy couple of tourists on the background of cityscape of Prague. Toning in warm color. Style vintage postcards

In acest an, atunci cand vine vorba despre Sfantul Valentin, exista doua cuvinte de ordine- aventura si romantism. Care sunt cele mai frumoase destinatii unde te poti bucura de aceste lucruri?

Soare si exotism la Marrakech. Aici poti fi sigur ca te vei relaxa si vei putea profita de cele mai bune conditii meteorologice. Soarele marocan stie cum sa ii surpinda si sa ii seduca pe indragostiti. Si nu e de mirare. Orasul are o multime de fatete. Puteti sa va plimbati prin traditionalele piete-souks sau prin piata Jemâa- el-Fna, puteti profita de un masaj cu ulei de argan sau sa luati cina la inaltime pentru a profita de cele mai frumoase privelisti.

Reykjavik, cu plajele sale spectaculoase. Trebuie sa ajungi si prin Islanda cu peisajele sale unice. Indragostitii pot face o baie in celebra Blue Lagoon sau sa plece in descoperirea minunilor naturale de aici- gheizerele si cascadele Gullfoss. Nu uita de escapadele nocturne pentru a admira aurorele boreale.

Praga cea fermecatoare. Centrul istoric de aici este unul autentic si fermecator, ideal pentru plimbari in doi. Veti descoperi astfel o arhitectura minunata si faimosul Pod Charles unde puteti pune un lacat pentru a va pecetlui iubirea.

Budapesta cea eleganta. Capitala Ungariei are o multime de asi in maneca atunci cand vine vorba despre un sejur in doi. Plimbari pe malul Dunarii sau in centrul sau istoric, relaxare in baile sale termale, un popas la Opera…chiar ai de unde alege.

Paris, orasul indragostitilor prin excelenta. Un oras care nu are cum sa te dezamageasca atunci cand vine vorba despre un sejur magnific in doi. Cartierele Montmartre sau Marrais, Turnul Eiffel sau Sena sunt cele mai frumoase atractii pentru indragostiti. Un oras care respira romantismul fara doar si poate.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *