Stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru a profita inca de primavara?

Chiar daca vara va bate in curand la usa, se pare ca soarele inca se mai lasa asteptat. Dar cum soarele isi va face aparitia pe cer, cum vor aparea si dorintele tale de evaziune. Care sunt cele mai frumoase destinatii pentru a profita inca de primavara?

primavara

Daca vrei sa alegi o destinatie minunata pentru luna mai dar daca nu vrei sa iti faci o gaura imensa in buget, capitala Berlin poate sa fie cea mai buna alegere. Poti profita din plin de primavara plimbandu-te pe stradutele sale cu o arhitectura austera, poti descoperi cele mai frumoase opere de arta sau poti descoperi cinematograful in aer liber, Kreuzberg. Sa nu uitam nici de delicatele de aici, pe numele lor currywurst, adica carnati cu sos.

Care este cea mai frumoasa destinatie din Europa unde trebuie neaparat sa ajungi? Rotterdam, fara doar si poate. Primul port din Europa este locul ideal unde inca mai poti profita din plin de primavara. Te poti delecta cu cele mai delcioase preparate pe baza de peste in port sau poti descoperi cea mai inovatoare arhitectura de aici. Vei descoperi un oras foarte misterios, care ascunde mistere sau comori la fiecare colt de strada.

Scotia. In luna mai, Scotia este pregatita sa primeasca asa cum trebuie, primele raze de soare. Este si momentul ideal pentru ca intreaga familie sa traiasca momente unice in castelele bantuite de aici sau sa descopere mai multe lucruri despre monstrul din Loch Ness. Un taram al basmelor si al misterelor pe care le intalnesti la orice pas.

Daca vrei sa iti faci plinul de vitamina D, trebuie sa ajungi si prin Lisabona. In luna mai Lisabona are deja cele mai frumoase aere estivale, aceata perioada fiind ideala pentru a descoperi capitala istorica cat inca nu este prea cald. Un veritabil mozaic cultural, Lisabona ofera o multime de activitati minunate atat pentru copii cat si pentru indragostiti.

Biarritz. In luna mai, turistii inca nu au luat cu asalt acest oras de pe litoral. Poti profita de acest loc minunat pentru a intampina asa cum trebuie vara si invatand unele practici locale precum surful.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *