Stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru o vacanta in familie?

In fiecare an ai aceeasi dilema? Nu stii pe unde sa ajungi cu familia si care sunt cele mai frumoase destinatii cu cele mai frumoase activitati pentru copii?

Sa incerci sa gasesti o destinatie ideala pentru o vacanta in familie, atat abordabila, cat si interesanta pentru intreaga familie poate sa fie un lucru destul de complicat. Iata insa cateva idei de destinatii care sa iti faca alegerea mai usoara.

Creta- reteta unei vacante reusite. Creta este un veritabil paradis pentru cea mai frumoasa vacanta in familie. Este o destinatie minunata care ofera toate conditiile care ii va incanta atat pe cei mici, cat si pe cei mari. Magnifice plaje cu nisip, numeroase activitati nautice si terestre, minunatii culturale de descoperit in familie…dar nu numai. Plimbari cu calul, vizite ale ruinelor grecesti, degustari de tapas grecesti, scufundari cu tuba si masti…aici nu vei simti cum trece timpul. Si nici nu putem spune care vor fi mai fericiti. Copiii sau parintii?

Maroc- scufunda-te in lumea celor 1001 nopti. Daca vrei ca ingerasi tai sa traiasca pe viu magia celor 1001 nopti, atunci pe aici trebuie sa ajungeti. Poti alege orasul Marrakech cu pietele sale autentice si spectacolele sale de pe strada, Agadir, cu cele mai lungi plaje cu nisip fin, Rabat cu cele mai frumoase gradini zoologice si parcuri de distractii…

Costa Brava. Este destinatia ideala pentru a profita de soarele spaniol impreuna cu familia. Climatul mediteranean este unul foarte clement si vei gasi o multime de activitati interesante pentru copii. Dar si cele pentru adulti sunt la fel de interesante. Oricum, nu ai nevoie de o varsta anume pentru a aprecia muzica buna spaniola sau cele mai delicioase tapas.

Tunisia. Tunisia are o multime de locuri all inclusive la doi pasi de plaja si o multime de activitati la cele mai atractive preturi. Deci aici te vei distra fara sa iti faci o gaura imensa in buget insa. Fie ca alegi Djerba, Hammamet, Sousse, Monastit sau Tunis, vei gasi peste tot plaje imense unde nu ai cum sa te plictisesti. Poti sa strabati imensele dune de nisip pe camila, poti sa te bucuri de cele mai insolite activitati…. aici chiar ai ce sa faci.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *