Stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru luna octombrie?

Daca vrei sa te bucuri de un sejur minunat in familie si sa profiti de ultimele raze de soare sau daca vrei sa pleci in vacanta fara sa te ruinezi, cele mai frumoase destinatii ale lunii octombrie te asteapta. Iata cateva idei care sa te inspire.

quebec-automne-pulsman

Cauti soarele in luna octombrie? Iata care sunt destinatiile de privilegiat.

Partea de sud a Europei inca mai are in aceasta perioada un climat foarte agreabil. In sudul Italiei sau in sudul Spaniei vei reusi sa profiti de cele mai frumoase si mai insorite zile si de o caldura care nu este atat de sufocata ca si vara. Vrei sa te balacesti? Poti ajunge in acest caz in Sardinia sau Sicilia. Bazinul mediteranean te asteapta sa te bucuri aici de o caldura dulce si foarte agreabila.

O alta destinatie must see- Marocul. Octombrie este luna perfecta pentru a petrece cateva zile la mare, un trek in Atlas sau pentru a descoperi cele mai faimoase atractii exotice.

Vrei sa faci o escapada culturala? In acest caz, trebuie sa ajungi la Banco. Luna octombrie este luna ideala si pentru cele mai frumoase escapade de genul city break. Londra, Roma, Barcelona, Istanbul sau Bruxelles… in program – vizite ale muzeelor si monumentelor, plimbari in vechile orase ale Europei, dar si putin shopping. Iar la inceputul lunii octombrie, la Munchen incepe faimosul Festival al Berii.

Vrei sa pleci departe in luna octombrie? Lunile de vara nu prea sunt favorabile unor escapade. Dar situatia se amelioreaza cumva incepand cu lunile octombrie sau noiembrie. In India, Vietnam, Laos, Cambodgia sau Nepal, ai o multime de comori de descoperit. Sezonul ploilor de incheie aici. In partea de sud a Chinei, musonul se incheie si el.

In Statele Unite toamna este sezonul ideal in care te poti bucura de cele mai frumoase peisaje. Frunzele copacilor din padure au o culoare de foc. Statele Oregon, Michigan, Washington sau Illinois sunt cea mai buna alegere cu putinta. Iar sosirea celei mai celebre sarbatori, Halloween te va ajuta sa te bucuri de cea mai speciala ambianta.

Mai poti miza si pe alte destinatii precum golful Mexicului sau Caraibe.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *