Stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru luna martie 2017?

Atunci cand vremea mohorata nu mai vrea sa ne paraseasca nicicum si nu mai ai deloc rabdare pana la venirea primaverii, poti sa alegi sa mergi in vacanta prin cele mai frumoase locuri. Care sunt destinatiile ideale pentru luna martie 2017?

martie

Sevilia, pentru un minunat week-end romantic. Aflata in partea de sud a Spaniei, capitala Andaluziei este locul ideal pentru un week-end romantic. Sevilia este unul din cele mai calduroase locuri din Europa, cu temperaturi cel mai adesea sufocante pe timp de vara. Astfel ca primavara este cea mai buna perioada in care poti descoperi toate comorile de aici. Poti hoinari pe cele mai frumoase stradute din centrul sau istoric, sa descoperi frumoasa arhitectura seviliana, sa savurezi un tapas intr-un bar din Santa Cruz sau sa mergi la o seara flamenco in vechiul cartier gitano Triana. Cu alte cuvinte, frumoasa Sevilia are numeroase atuuri pentru a-i seduce pe indragostiti.

Sa nu uitam de fabulosul Alcazar, palatul regal cu gradinile sale, de piata Spania sau de fluviul Guadalquivir, care traverseaza intregul oras.

Fuerteventura, destinatia ideala pentru cei care adora drumetiile. Insula Fuerteventura din Canare este cea care beneficiaza de un climat foarte bland in luna martie. Adica primavara este perioada ideala in care poti merge pe jos si poti descoperi toate locurile minunate de aici. Cu cei 250 de km de poteci pentru drumetii, aici chiar nu ai cum sa te plictisesti. Te poti plimba prin dunele cu nisip alb, sa descoperi mlastinile si conurile vulcanice, sa descoperi plajele si falezele din peninsula Jandia sau sa te cateri pe Pico de la Zaraza.

Vietnam, cea mai buna alegere pentru a evada din cotidian. Poti descoperi aici superbele orase Hué si Hoi An, inscrise in Patrimoniul Unesco, sa urci pana la satucul cocotat in muntii Dalat sau sa descoperi cele mai frumoase peisaje verzi din delta Mekong.

Dublin, un oras in sarbatoare. Sfantul Patrick este sarbatoarea traditionala irlandeza. Mai mult decat o simpla sarbatoare religioasa, aceasta este un eveniment must have. Intre 16 si 19 martie vei putea asista astfel la cele mai frumoase concerte de muzica traditionala, la dansuri folclorice, vei putea descoperi gastronomia tarii, spectacole, cele mai frumoase cladiri iluminate…o imensa celebrare a culturii irlandeze care trebuie sa fie descoperita.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *