Stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru luna mai?

Te gandesti ca in luna mai sa faci o escapada intr-un week-end dar nu ai ales inca destinatia? Cum ar fi sa alegi din cele 4 sugestii?

adeira

Apulia, pentru un week-end intre pamant si mare. Regiunea Apulia din partea de sud a Italiei, din tocul cizmei, este destinatia ideala pentru cuplu, familie sau prieteni. Te poti plimba pe stradutele unor satucuri fermecatoare precum Trani sau Alberobello, sa descoperi parcurile nationale de aici, sa vizitezi cateva domenii viticole sau sa ramai cu gura casca in fata fabuloasei arte italienesti. Sau poti face o pauza intr-un port precum cel de pescuit,Giovinazzo. Sa nu uitam insa nici de cele mai frumoase plaje cu o apa cristalina in nuante de albastru turcoaz.

Ajaccio, intre oras si natura. Frumoasa regiune este destinatia ideala pentru luna mai. Pe langa climatul sau agreabil, vei putea profita de cea mai frumoasa destinatie, inca departe de turismul de masa. Dar te poti indeparta putin de oras pentru a descoperi natura fabuloasa din jur. Te poti plimba pe poteci pentru a descoperi Parata, de unde privelista asupra insulelor este una superba. Sau poti alege sa faci o plimbare cu vaporul pentru a descoperi Golful Ajaccio. Sau daca vrei sa faci o pauza la plaja, poti ajunge pe la Grand Capo di Feno, una din cele mai frumoase de aici.

Madeira, pentru cea mai frumoasa escapada inflorita. Supranumita si Insula cu flori, Madeira, este destinatia ideala pentru luna mai, deoarece florile incep sa fie din ce in ce mai frumoase. Ocazia ideala deci de a face plimbari in acest superb arhipelag din largul coastelor marocane. Aici vei gasi si cele mai frumoase parcuri si sa admiri imensa flora si culorile sale incredibile.

Berlin pentru un week-end cultural. Berlin este destinatia ideala pentru cele mai variate gusturi. Celebrele sale monumente, numeroasele muzee si natura cu spatiile sale verzi asteapta doar sa fie descoperite. Cea mai originala atractie este cu siguranta Tempeholf, un parc care a fost amenajat pe locul unui vechi aeroport. Cei care iubesc arta sau sporturile vor fi mai mult decat incantati aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *