Stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru luna august?

Care sunt cele mai frumoase destinatii pentru luna august? Foarte multi turisti aleg pentru luna august mare, soare, plaja…. Dar sunt si unii care fug din fata caldurii excesive. Alti turisti in schimb vor sa viziteze cat mai multe locuri sau sa faca sport. Din feiricire, exista destinatii turistice pentru toate gusturile.

partir-en-aout-soleil

Destinatii pentru iubitorii de soare si cultura.

Italia, cu temperaturile sale estivale si cu plajele de nisip fin. Alege Sicilia pentru cultura sa sau pentru cele mai delicioase fructe de mare, Sardinia pentru traditii si plaja sau Roma pentru monumentele sale antice, bisericile sau pentru incantatorul Vatican.

Spania. Insule, soare, plaje foarte aproape de orase… Insulele paradisiace din Canare, Ibiza cea petrecareata sau Barcelona cu capodoperele lui Gaudi sunt un must aici.

Portugalia cu orasele sale colorate si insorite. Alege Porto cel romantic, pentru a savura fructe de mare, vin si plajele de la doi pasi de oras. Sau Lisabona pentru ajulehos si minunata viata sa nocturna.

Coasta de Azur. Franta este ce mai buna idee si pentru cei care iubesc soarele, nu doar pentru cei care sunt indragostiti. Alege Nisa sau Coasta de Azur pentru un sejur minunat.

natyra

Destinatii pentru cei care iubesc natura.

Irlanda cu a ei insula de smarald din Dublin te asteapta cu cel mai agreabil climat.

Scotia este cea mai buna idee pentru cei care vor sa scape de caldura dogoritoare a verii. Edimburgh, Glasgow sau Highlands… ai de unde alege.

Islanda cu ale ei peisaje magnifice este cea mai buna destinatie pentru excursii intr-o natura somptuoasa.

sport

Destinatii pentru iubitorii de sport. Austria. Pentru cei in cautare de racoare dar si de sport si de aventura, Tirol este cea mai buna alegere.

Regiunea Roni-Alpi. Aici vei descoperi cele mai frumoase peisaje de munte unde poti practica sport sau te poti relaxa la spa.

Corsica. Cea mai buna alegere pentru excursii minunate pe faimosul GR20 sau pentru sporturi nautice pe coasta. La Ajaccio poti face scufundari sau poti inota.

Iar daca vrei sa mergi in cele mai frumoase orase, dar abordabile in acelasi timp, alege Milan, Dublin sau Venetia.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *