Stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru croaziera?

Croazierele sunt destinatiile ideale pentru a descoperi mai multe tari in timpul unu singur sejur. Este un mod de a calatori care se potriveste foarte multor persoane, indiferent de varsta si de motivatie. Atunci cand iti pleci in croaziera, ai sansa sa vizitezi mai multe locuri turisitice minunate si sa descoperi o multime de activitati minunate.

cro

Iata care sunt cele cinci destinatii pentru croaziera foarte in tendinte.

mdi

Croazierele pe Mediterana. Este cea mai buna alegere atunci cand iti doresti sa descoperi minunile Mediteranei. Poti descoperi cele mai frumoase orase si porturi, natura si cultura din Europa de Sud dar sa te bucuri si de cele mai frumoase excursii in Franta, Italia, Croatia, in Grecia sau Spania.

caraibe

Croazierele in Caraibe. Sunt croaziere exotice prin excelenta. Este posibil sa descoperi in fiecare zi pe o noua insula. Aici intra Bahamas, Barbados, Martinica, Jamaica sau Republica Dominicana. Croazierele din Caraibe sunt ideale pentru cei care sunt in cautare de odihna, de plaje, de nisip fin si de peisaje paradisiace.

nord

Croazierele din Europa de nord. Daca vrei sa mergi intr-o croaziera atipica si magica, partea de nord a Europei ar trebui sa te convinga. Peisajele de aici sunt foarte diferite. Si uimitoare. Aceasta croaziera din Tara Baltica si de-a lungul fiorduriloe norvegiene ajunge pana in Islanda sau inspre Insulele Shetland.

indian

O croaziera in Oceanul Indian. Cu siguranta ca este o croaziera de vis. Te vei putea delecta cu cele mai frumoase coaste ale Oceanului Indian din Madagascar, trecand prin Seychelles, Mauritius sau Reunion. In program-peisaje paradisiace si peisaje autentice.

22_medio-oriente

O croaziera in Orientul Mijlociu. Orientul Mijlociu este cea mai originala si neasteptata destinatie pentru cele mai frumoase croaziere. Vei descoperi cu acesta ocazie Emiratele Arabe Unite si Oman. Unele nave ajung inspre India pentru a propune o calatorie mai mult decat completa. In « meniu » descoperiri culturale, orase bogate in traditie, dar si farniente pe cele mai frumoase plaje cu cel mai fin nisip.

Croazierele sunt un mod de a calatori care te atrage sau nu? Ce destinatie ai alege pentru cel mai frumos sejur?

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *