Stii care sunt cele mai frumoase destinatii pentru anul 2017?

Unde vei calatori in anul 2017? Fie ca adori locurile mai cool, mai fancy, locurile unde vrei sa te relaxezi sau sa faci drumetii, fie ca vrei sa descoperi un oras, un munte , o jungla sau cele mai frumoase peisaje, cu siguranta va cei gasi un loc care iti va ramane intiparit in minte in 2017.

canada

Canada. Canada este in 2017 in sarbatoare. Cu ocazia aniversarii sale de 150 de ani, Canada se pare ca este destinatia numarul 1 in 2017, cu o multime de manifestatii, cu cele 47 de rezervatii si parcuri nationale si nu numai. Vei descoperi o tara gigantica, cu cele mai cosmopolite orase si cu minuni naturale inca intacte.

Belize. Belize este un colt de paradis care iti va permite o relaxare totala. Vei fi sedus cu siguranta de plajele sale cu nisip alb si de cele 100 de insuli ale sale care se intind de-a lungul unei bariere incredibile de corali. Aici vei putea descoperi o multime de situri maiase pierdute de-a lungul junglei tropicale.

bordeaux

Bordeaux. Iata cel mai frumos oras de vizitat in anul 2017. Trebuie sa ajungi aici pentru gastronomia sa, pentru vinul sau, dar si pentru dinamismul sau. Cartierele sale, cele mai frumoase locuri din Garonne, pietrele si dalele sale te vor seduce cu siguranta.

Columbia. Columbia este cea mai fascinanta tara care incepe sa fie din ce in ce mai apreciata de catre turisti. Plaja de vis pe coasta caraibiana, lacuri, platouri inalte, varfurile inzapezite ale Anzilor, o diversitate de peisaje impresionanta…. iata ce te asteapta aici.

mongolia

Mongolia. Daca vrei cea mai autentica experienta, aici trebuie sa ajungi. Te poti plimba cu calul in stepele sale sau in taiga. Poti explora muntii din jur, padurile sale, lacurile, dunele si canioanele legendare, dar si legendarul desert Gobi.

Nepal. Nepal s-a reconstruit incet-incet dupa seismul din 2015 si are nevoie de turism pentru a renaste. Aici sunt cele mai incredibile posibilitati de drumetii din lume, poti descoperi inima miticilor munti Himalaya dar si infinitele temple si palate care au ramas intacte. Cel mai dinamic, oras, Khatmandu, cu frumoasele sale vai si locutitorii de aici te vor seduce cu siguranta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *