Stii care sunt cele mai frumoase destinatii de Revelion pentru indragostiti?

Vrei sa sarbatoresti noul an in doi dar nu stii unde? Descopera in acest articol sase idei de destinatii pentru a incepe un nou an plasat sub semnul iubirii si al romantismului.

are-suede

In Europa sub zapada.

Åre, Suedia. Aici sunt peste 112 piste pentru schi alpin, 46 de teleferice, 300 de piste pentru schi de fond… cu alte cuvinte este cea mai mare statiune de schi din Suedia. Poti pescui sub gheata, poti sa te plimbi cu sania tras de cai… Venirea noului an se poate sarbatori in numeroasele baruri inainte de focurile de artificii. Si daca aveti noroc vei putea admira si aurorele boreale in acelasi timp.

Ischgl, Austria. Este cea mai mare statiune de schi din Austria cu 238 de km de piste, o statiune celebra si pentru viata sa de noapte. Focurile de artificii pot sa fie admirate in cinci locuri diferite pentru a celebra asa cum trebuie un Revelion in doi. Cel mai bun loc pentru a profita de zapada si de distractie in doi.

roma

In Europa la soare.

Roma. Este unul din cele mai romantice orase din Italia. Este deci locul ideal pentru a sarbatori noul an cu persoana iubita. La Piazza del Popolo va veti putea delecta cu cele mai impresionante focuri de artificii si cu concerte. Felice anno nuovo.

Barcelona. Unul din cele mai bune locuri unde ai putea sarbatori venirea noului an. Vei putea admira aici o multime de monumente unele mai frumoase ca celelalte precum Sagrada Familia, Parcul Guell iar in seara de Revelion la poalele colinei Montjuic sunt cele mai frumoase focuri de artificii, acrobatii si spectacole pirotehnice care te vor lasa cu gura cascata.

times_10

Putin mai departe.

New York. La New York, ambianta este magica. Vei putea patina prin Central Park cu ambianta sa feerica, sa admiri bradul din Rockefeller Center dar si luminile minunate de pe numeroase strazi. La Times Square vei putea sarbatori asa cum trebuie venirea noului an.

Bangkok. Este unul din cele mai bune orase unde poti sarbatori Revelionul. Te poti distra alaturi de DJ, poti admira cele mai frumoase focuri de artificii langa raul Chao Phraya sau chiar sa te bronzezi pe cele mai paradisiace plaje.

 

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *