Stii care sunt cele mai frumoase destinatii cu cea mai limpede apa din lume?

Doar daca vei vedea aceste poze cu cele mai frumoase destinatii cu cea mai limpede apa din lume si vei vrea deja sa pleci cat mai repede in vacanta. Care sunt cele mai frumoase locuri cu cea mai limpede apa din lume, locuri unde sunt si cele mai fabuloase plaje si unde ia putea trai intreaga viata?

Bora-Bora-Lagoon-iStock_000009277048_Large-707x471

Bora Bora, Polinezia Franceza. Nu am putea sa vorbim despre cele mai paradisiace locuri de pe planeta, fara sa evocam Bora Bora. Aici totul se rezuma doar la lagune in nuante de turcoaz, la plaje cu nisip imaculat si recifi magici de corali. Aici vei avea sansa sa inoi alturi de testoase si sa te simti mai ceva ca in filmul cu Nemo.

Insula Panari, Okinawa, Japonia. Cine ar fi crezut ca Japonia isi are locul bine meritat in acest top? Insula Panari este unul din cele mai frumoase locuri pentru scufundari cu 400 de tipuri de corali, cu 5 tipuri de testoase de mare, rechini, balene si alte veetati acvatice.

primisoten

Primosten, Croatia. Nu trebuie sa ajungi exact in celalalt colt al planetei pentru a descoperi cele mai frumoase plaje cu ape cristaline. Dovada cu satucul Primosten cu vapoare care par sa pluteasca pe apa, intr-atat de translucida este apa. Rezultatul este unul incredibil.

Cala Macarellata, Minorqa. O alta destinatie paradisiaca din arhipelagul Baleare unde vei putea profita de un mic golf cu nisip alb unde marea seamana cu o piscina gigantica, inconjurata de coline acoperite de pini. Pur si simplu fabulos.

Bodrum_turkei-707x471

Bodrum, Turcia. Ramanem in bazinul mediteranean, de data aceasta in Turcia, cu Bodrum, o statiune balneara din ce in ce mai populara, cu kilometri de plaja, cu o viata culturala intensa si numeroase baruri. Dar apele sale limpide si stralucitoare ofera cadrul perfect pentru cele mai relaxante sejururi.

Maldive. O alta destinatie must see atunci cand vine vorba despre peisaje de vis. Maldive din Oceanul Indian, cu cei 26 de atoli ai sai sunt inconjurati de cea mai cristalina si mai pura apa, incat se vad prin ea cei mai frumosi pesti multicolori.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *