Stii care sunt cele mai frumoase baruri din lume?

In vacanta trebuie sa descoperi cele mai frumoase peisaje si cele mai frumoase monumente dar trebuie sa te relaxezi si in cele mai frumoase baruri din lume. Iata cateva dintre ele.

rock

Rock Bar, Indonezia. Un bar care se afla in inima statiunii Ayana Resort, un loc foarte luxos care ofera o priveliste minunata asupra golfului Jimbaran. Este un bar ce reinventeaza conceptul de “on the rocks” si impune un cod vestimentar distins.

Design Bar, Suedia. Designerul suedez Jonas Wagell a creat un bar care reprezinta imbinarea perfecta dintre padure  si oras. Cele doua baruri poseda baloane suspendate care reprezinta norii albi deasupra sectiunii “padure” si fumul gri deaspra sectiunii “oras”. Un bar minunat care se joaca de minune cu cele mai frumoase culori, cu emotiile si cu formele.

sky

Chill Skybar, Vietnam. Cocotat pe acoperisul turnului AB din Districtul 1 care se afla in Ho-Chi-Ming, barul Chill Skybar este un loc inedit unde poti sa vii sa savurezi un pahar. Se afla la etajul 26 si ofera o privelsite magnifica si electrizanta asupra orasului iluminat.

Joben Bistro, Romania. Este un bar din Cluj Napoca inspirat de povestile lui Jules Verne. Este cel care te va scufunda in universul fictiunii si al imaginatiei. Este un loc foarte avangardist si confortabil.

ozone

Ozone Bar, China. In inima orasului Hong Kong se afla un bar excentric gandit de o firma de design numita Wonderwall design. Este cel mai inalt bar din lume care se afla cocotat pe varful Centrului International Commerce. Este un loc foarte sic si misterios care evoca frumusetea ciudata a unei lumi imaginare.

Bicycle Bar, Romania. Este un bar modelat pornindu-se de la piese vechi de Pegas. Este foarte vintage si aici au loc expozitii artistice si spectacole.

artesian-p990.1280x814

Artesian at the Langham Hotel, Anglia. Numit cel mai bun bar in 2015, aceste bar este unul foarte luxos si distins. Are cea mai vasta colectie de rom din lume, o vasta lista de varietati de sampanie dar si o vasta colectie de cocktaiuri inventive.

Electric Bar, Franta. Este primul centru cultural alternativ unde marcile si artistii pot colabora si se pot conecta cu lumea muzicii, a artei, a modei si a sportului.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *