Stii care sunt cele mai fotografiate locuri din lume?

Vrei sa stii care sunt cele mai fotografiate locuri din lume pentru a merge acolo in urmatoarea vacanta? Daca esti din Europa, esti norocos. Opt din cele 10 locuri se afla aici.

1-guggenheim-ted-russell_20140528051914

  1. New York. Muzeul Solomon R. Guggnheim care se afla pe celebrul 5th avenue din New York este cel mai fotografiat loc din lume. Un muzeu de arta moderna care adaposteste nu numai expozitii prestigioase. Arhitectura sa merita si ea sa fie descoperita.
  2. Roma. Biserica Trinità dei Monti ocupa al doilea loc atunci cand vine vorba despre cele ma fotografiate locuri din lume. Aceasta biserica se afla in Piata Spaniei si dateaza din secolul XVI.

parkguell_fotolia_mapics_20140528052135

  1. Barcelona. Pe locul trei se afla Parcul Güell, vizitat si fotografiat de foarte multa lume. A fost conceput de arhitectul Gaudi la inceputul secolului 20, arhitect care s-a inspirat din natura pentru conceperea sa. Este acoperit din acest motiv de padui, de bulevarde cu palmieri si are o terasa cu o multime de mozaicuri colorate.
  1. Paris. In ciuda asteptarilor, nu Turnul Eiffel atrage toata atentia in Orasul Luminilor ci celebrul loc Moulin Rouge. Acest cabaret si-a deschis portile in anul 1889 si mai prezinta si azi spectacole extravagamte. Moara de pe acoperis se vede de departe.

SKY20080729033753CV

  1. Istanbul. Situate pe o insula, Turnurile Kiz Kulesi au fost  restaurate deja de mai multe ori. De aici privelistea asupra orasului Istanbul este unica. O atractie populara atat ziua cat si seara.
  2. Venetia. Ponte dell’ Academia, unul din podurile care se afla peste Canal Grande este un pod din lemn care poarta numele muzeului aflat la doi pasi de aici. Ofera si o panorama minunata asupra canalului.

monte

  1. Monte Carlo. Aflat pe Riviera Franceza, Monte Carlo este o destinatie cu cel mai fotografiat loc din Monaco- Hotelul Paris. Este si cel mai exclusiv si cel mai scump din lume.
  1. Florenta. Se pare ca Italia este cea mai fotogenica tara din lume. Piazzale Michelangelo din Florenta ofera o priveliste minunata asupra orasului se pe colina pe care se afla.

caminito_fotolia_andreanord80_20140528052702

  1. Buenos Aires. El Caminito argentinian ocupa al noualea loc. Un muzeu in aer liber aflat in cartierul La Boca. Casute cu fatade colorate dar si un teatru te asteapta aici. O adevarata minune.
  2. Budapesta. Bazilica Sfantul Stefan inchide acest top. Construita intr-un stil neo-renascentist este cea mai mare biserica de aici. Bazilica are o cupola centrala care se inalta pana la 100 de metri si care are in interior un mozaic magnific.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *