Stii care sunt cele mai fotogenice destinatii din lume?

Destinatii pentru iubitorii de frumos, de peisaje sublime sau maiestuoase, care te fac sa iti doresti sa ajungi acolo cat mai repede, care sunt cele mai exotice, care te vor ajuta sa evadezi pret de cateva secunde… care sunt cele mai fotogenice destinatii din lume unde trebuie neaparat sa ajungi?

bora

Bora, Bora, Polinezia Franceza. Este o destinatie foarte impresionanta vazuta de sus. Dar poate sa seduca pe oricine cu apele sale cristaline si cu plajele sale imaculate.

Ubud, Bali. Rizierele de aici, amplasate sub forma unei terase sau amfiteatru te vor ajuta sa te bucuri de o experienta mai mult decat magica. Iarba de cel mai verde verde si formele neobisnuite te vor captiva cu siguranta.

whit

Insulele Whitsunday, Australia. Extrem de calme si de cristaline, apele de aici impresioneaza mereu turistii dar si fotografii cu frumusetea lor maiestuoasa ramasa inca intacta.

Himalaya, Nepal. Nu este deloc surpinzator faptul ca acest lant sublim de munti atrage din ce in ce mai multi turisti, dar si fotografi. In Nepal, Grand Trail Hmalaya este un loc incredibil care trebuie neaparat descoperit.

petra

Petra, Iordania. Aceasta cetate minunata si mitica, o minunatie si un loc sacru din Iordania trebuie sa se afle pe lista ta cu destinatii de vizitat macar o data in viata. Apusul si rasaritul de soare sunt cu adevarat magice aici.

Torres Del Paine Parcul National, Chile. Muntii sublimi si vastele lacuri din Torres Del Paine sunt si vor fi mereu destinatiile favorite ale celor care iubesc o natura maiestuoasa.

halong

Golful Halong, Vietnam. Cu formatiunile sale stancoase unice, cu apele cristaline si cale, Golful Halong este visul oricarui fotograf.

Santorini, Grecia. Arhitectura sa clasica, cu cele mai frumoase casute albe si cu un acoperis albastru rotunjit, cocotate pe cele mai stanacoase coline, nu e de mirare ca Santorini fac parte din cele mai fotogenice destinatii turistice.

antarctica

Antarctica. Este visul oricarui turist sau fotograf care iubeste animalele. Peisaje de un alb imaculat  si un cadru ideal pentru animalele marine.

Rezervatia Naturala NamibRand, Namibia. Aici vei putea descoperi peisaje cu adevarat unice si incredibile pentru cele mai reusite poze.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *