Stii care sunt cele mai fascinante destinatii din lume?

Cu siguranta ca la fel ca si orice alt turist, aspiri sa descoperi cele mai frumoase si mai fascinante destinatii din lume. Iata cateva propuneri care sa te inpspire pentru urmatoarea vacanta.

butan

Butan. Iata o tara culturala fantastica cu o multime de atractii pentru cei care aleg sa o descopere. Vei gasi aici cei mai frumosi munti, pamanturi naturale, paduri si o multime de alte locuri foarte interesante.

Marea Bariera de Corali, un eldorado australian. O adevarata minunatie a naturii care se intinde peste 300 de km in largul coaste australiene. Este cel mai mare recif coralian cu 400 de specii de corali si 1500 de specii de pesti.

Marele Canion, National Park, Statele Unite, un spectacol grandios al naturii. Atunci cand vei contempla acest canion imens iti vei sa seama ca peste doua miliarde de ani de istorie se intind sub ochii tai. Acest culoar lung de 450 de km si adanc de 2 km este pentru natura ceea ce reprezinta catedralele pentru arhitectura. In fata lui te vei simti cu siguranta minuscul.

Alhambra, Granada. Aici vei descoperi unul din cele mai spectaculoase ansamble monumentale medievale si unul din cele mai frumoase esantioane de arta islamica. Este si martorul tenace a 8 secole de dominatie musulmana. Turnurile fortificate domina orasul. Peretii sai in nuante de rosu se pot observa de departe printre chiparosi cu fundalul minunat oferit de varfurile inzapezite ale muntilor Sierra Nevada.

Cascadele Iguazú. Forta acestor cascade este una uimtoare. Vei gasi aici cateva pasarele care te vor ajuta sa admiri cel mai frumos spectacol oferit de maretia naturii si sa te asezi intr-un cadru minunat de padure subtropicala in care vei putea observa jaguari.

Machu Picchu. Citadela incasa construita intre anii 1400 si 1500 este cea mai importanta bijuterie arhitecturala aflata la 130 de km in nord-vest fata de Cusco, la 2200 metri altitudine, in valea Urubamba.

Maldive. Ape cristaline in nuante de turcoaz, lagune presarate cu corali, plaje cu cel mai fin nisip, soare din plin… aici natura te va ajuta sa ai parte de experiente de neuitat.

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *