Stii care sunt cele mai “delicioase” destinatii vegane?

Sa calatoresti si sa te bucuri in acelasi timp de cele mai delicioase preparate vegetariene sau vegane este un lucru posibil. Care sunt destinatiile vegan-friendly pe care ar trebui sa le descoperi in urmatoarea vacanta?

vegan-burger-villes-europe

Berlin, Germania. Capitala germana este capitala mondiala a veganismului. Aici vei gasi peste 100 de restaurante si buticuri si chiar si un bulevard vegan, pe numele sau, Schivelbeiner Straße, care propune produse exclusiv de origine non-animala. Cu siguranta ca vei fi incantat de cea mai delicioasa pizza vegana propusa aici.

Praga, Republica Ceha. In gastronomia ceha se pot regasi o multime de preparate pe baza de carne… dar produsele bio sau vegane nu sunt lasate nici ele mai prejos. Numeroase locuri de aici propun o multime de retete vegane delicioase si foarte inovatoare.

O destinatie ideala pentru vegetarieni si vegani deci care iubesc atat calatoriile cat si gastronomia.

Varsovia, Polonia. Dupa explozia barurilor cu vodka, se pare ca aici incep sa fie din ce in ce mai in voga, cafenelele vegane. Fenomenul vegan-friendly incepe sa fie din ce in ce mai popular si un veritabil trend chiar.

Edimburg, Regatul Unit. Chiar daca cel mai important festival vegan, Vegfest are loc in Glasgow, Edimburg, nu are niciun  motiv sa invidie zeacest oras. Oferta sa gastronomica din jurul produselor vegetariene te va lasa fara indoiala fara grai. In plus, restaurantele care propun feluri de mancare unele mai apetisante decat celelalte, sunt mai multe decat in Glasgow.

Barcelona, Spania. Barcelona este cel mai vegan-friendly oras din Spania. Primaria din Barcelona chiar s-a si autoproclamat « vegan-friendly », pentru a facilita accesul la alimentatia vegetariana si pentru a atrage mai multi turisti, bineinteles. Aici vei gasi restaurante care propun chiar si bere vegana. Dar si numeroase varietati de hamburgeri vegani.

Paris, Franta. Aici vei gasi peste 200 de restaurante, de la fast-food, la cele traditionale, trecand si prin cele care propun retete din lumea intreaga…deci capitala franceza are cu ce sa se mandreasca. Chiar si cu cei mai buni burgeri vegani din lume.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *