Stii care sunt cele mai ciudate tendinte in materie de frumusete in acest sezon?

Doamnele si domnisoarele adora inovatiile in materie de frumusete, adora sa testeze noile tendinte. Ba mai mult, unele din ele reusesc sa lanseze unele tendinte, tendinte nebune si socante uneori. Iata care sunt principalele tendinte ce au marcat ultimele doua sezoane dar si cateva tendinte noi. Tendinte unele mai ciudate decat altele. Machiajul urechilor, rujul de buze care curge…

Machiajul lobului urechii. Adio cercei, machiajul lobului urechii este noua tendinta in materie de frumusete. Avem nevoie doar de un eye-liner pentru a da impresia ca purtam un accesoriu. Negru, alb, culori metalice sau paiete, lobul urechii poate fi machiat in mai multe culori pentru a oferi un efect mai natural decat cel oferit de cercei.

6-tendances-beaute-plus-etranges-dernieres-saisons5

Snogged face. Snogged face reprezinta una din cele mai ciudate tendinte in materie de frumusete de pana acum. Aceasta tendinta consta in purtarea unui ruj care curge. Efectul este urmatorul: ca si cum ai fi fost rujata si ai fi primit un sarut pasional.
6-tendances-beaute-plus-etranges-dernieres-saisons6

Jamsu reprezinta o tehnica anti-stralucire originara din Coreea de Sud. Aceasta tehnica consta in curatarea si hidratarea pielii, de machiare a tenului cu ajutorul unui primer, a unui fond de ten, anticearcan inainte de a pudra fata cu pudra de talc sau cu pudra pentru bebelusi. La final, fata este scufundata intr-un recipient umplut cu apa rece timp de 30 de secunde dupa care se sterge usor fata cu un prosop. Daca ar fi sa le dam crezare coreencelor, aceasta tehnica asigura un ten perfect.

6-tendances-beaute-plus-etranges-dernieres-saisons2

Manichiura cu blanita. Una din cele mai nebune tendinte care a marcat sezonul toamna-iarna 2016-2017 este manichiura cu blanita, o tendinta destul de bizara care consta in lipirea blanitei pe varful unghiilor. Inca de la aparitia acestei tendinte pe podiumurile Fashion Week din New York, nebunia manichiurii cu blanita le-a sedus pe numeroase doamne si domnisoare care nu au ezitat sa isi arata manichiura cu blanita pe retelele sociale.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *