Stii care sunt cele mai bune locuri unde poti sarbatori Halloween-ul?

Fantomatic! Daca vrei sa sarbatoresti altfel, iata o selectie cu cele mai infricosatoare locuri de descoperit pentru urmatorul Halloween.

berlin--germany-participants-of-the-zombie-run-in-karlshorst-editorial-use-axel-lauer

Berlin, Germania. Vrajitoarele si vrajitorii de tot felul sunt asteptati la bordul vasului fantoma care navigheaza pe raul Spree pentru a celebra « The Boat of Horror », una din sarbatorile cele mai nebune din Berlin. La Kulturbrauerei se organizeaza un enorm bal popular pentru a sarbatori Halloween-ul.

Transilvania, Roamania. Ce zici de o escapada romantica in cel mai celebru castel medieval din tara noastra? Pamantul unde locuia altadata celebrul Dracula imaginat de Bram Stocker este locul ideal de vizitat de Halloween. Trebuie deci neaparat  sa faci un tur la Castelul Bran, unde locuia altadata Vlad Tepes.

catacombe

Paris, Franta. Paris este un oras celebru pentru Turnul Eiffel, pentru Muzeul Louvre, pentru bisericile sale… dar si pentru teroare. Orasul Luminilor are insa si latura sa sumbra. Sub stradutele pavate ale romanticului Paris se afla Catacombele amenajate in vechi cariere subterane pentru motive sanitare care adaposteau scheletele a peste 6 milionane de persoane.

Kawasaki, Japonia. Cea mai mare parada de Halloween se tine in Kawasaki, Japonia. In fiecare an, vin la parada peste 2500 de persoane, in costume unele mai oribile ca celelalte. Cu cat costumul tau este mai original, cu atat mai bine.

scotia

Edinburgh, Scotia. Sub pavajul din Royal Mile, principala artera a vechiului oras se afla The Real Mary King’s Close, o retea de stradute secrete, unde lumea buna din Auld Reekie- cum se mai numea orasul petrecea timpul si murea de ciuma. Trebuie sa ajungi si la “Close Fest” daca vrei sa te sperii si mai tare.

Patzcuaro, Mexic. Mexicanii iubesc sa faca un tur al orasului de Halloween. Dar nu de Halloween propriu-zis ci de Ziua Mortilor. In aceasta zi se construiesc sanctuare dedicate mortilor si se bea ceai. Sarbatoarea ajunge la apogeu in miticul oras Patzcuaro.

orlando

Orlando, Statele Unite. In aceasta perioada numeroase parcuri tematice precum Seaworld, Legoland sau Universal Studios au un decor special si organizeaza numeroase activitati tematice. Poti vizita si Casa Bantuita pentru a creste niverlul de adrenalina sau Scary Mountain.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *