Stii care sunt cele mai bune locuri unde poti observa extraterestrii?

Iti doresti sa descoperi cat mai curand noi forme de viata intergalatica inteligenta? Ce ai zice sa mergi in cele mai bune locuri unde poti observa extraterestrii? Vei trai cea mai incredibila aventura cu siguranta.

soci

Soci, Moscova. Unele persoane care locuiesc in “Triunghiul M” din Rusia, o regiune de munte izolata in partea de est a Moscovei, afirma ca au vazut lumini inexplcabile noaptea pe cer. Altii pretind chiar ca au fost in contact cu extraterestrii. Deci daca vrei sa iti faci prieteni veniti din alta galaxie, aici trebuie sa ajungi.

Idaho, Statele Unite. Daca nu ai cum sa ajungi intr-o calatorie pe luna, atunci trebuie neaparat sa ajungi sa vizitezi Craterele din « Monumentul national si rezervatia naturala Craters of the moon ». Un loc care a aparut datorita deplasarilor din scoarta terestra acum peste 30 de milioane de ani. Parcul seamana cu un peisaj lunar. Vei putea trai experienta unei odisei spatiale dar gravitatia va fi zero.

roswell

Roswell, Statele Unite. Aici se pare ca are loc o intensa activitate extraterestra. Acest mic oras a devenit celebru datorita numeroaselor “intalniri” cu extraterestrii si  a numeroaselor locuri de unde se vrea observarea lor. Exista aici chiar si un festival dedicat acestora.

Desertul Atacama, Chile. In partea de nord a Republicii Chile se afla un desert lung de 1000 de km constituit in mare parte din roci rosii. Din acest motiv vei avea impresia ca te afli pe Marte. Chiar daca aici nu ploua niciodata, peste un milion de persoane traiesc aici. Aici este pus la cale si cel mai mare proiect astronomic la care au ales sa ia parte Europa, America de Nord si Asia de Est, pe numele sau ALMA. Peste 59 de antene sunt in cautare de extraterestri.

poi

Poirino, Italia. Este un oras aflat in partea de nord a Italiei, la 25 de km fata de Torino unde vei putea admira cele mai frumoase cercuri in campurile cultivate. Oare extraterestii au un simt artistic?

Rio Tinto, Spania. Este un rau scandalos de rosu, zici ca vine direct de pe planeta Marte. Chiar daca nu are nimic de-a face cu extraterestrii, este un spectacol ciudat de observat.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *