Stii care sunt cele mai bune destinatii sportive?

Conform unui studiu realizat de British Aiways in asociatie cu Sport Relief, 2000 de pasageri si-au ales destinatiile sportive preferate, destinatii ce aliaza sportul si calatoria. Esti pasionat de ciclism, inot sau jogging? De la New York la Maldive, descopera care sunt acele destinatii care iti permit sa te mentii in forma.

ny_central_park

Central Park, New York. Fara prea mari surprize, Central Park din New York este si va fi mereu ”the place to be” pentru a practica jogging sau pentru a te plimba printre numerosii localnici care profita de acest cadru inverzit situat in inima orasului. Cireasa pe tort, ”risti” sa te intalnesti cu vedete precum Madonna sau Jake Glyllenhaal care vin aici in mod regulat.

Sydney Harbour, Australia. Dupa miticul parc din Manhattan, Sydney Harbour a fost ales pe locul doi in clasamentul celor mai bune destinatii sportive din lume. Portul natural Syndey este traversat de emblematicul Harbour Bridge, cunoscut pentru frumusetea sa. Aceste maluri constituie un cadru ideal pentru a alerga cativa kilometri si sa descoperi Sydney altfel.

rich

Parcul Richmond, Anglia. Parcul Richmond din Anglia ocupa locul trei in clasamentul nostru. Cu o suprafata de 9,5 kilometri patratI, parcul Richmond este cel mai mare parc din Anglia. Daca esti discret ai posibilitatea de a vedea o multime de specii de animale precum veverita de exemplu dar si cerbi si caprioare in libertate.

Maldive este destinatia ideala pentru cei pasionati de scufundari si de sporturile nautice. Apele de culoarea turcoaz ofera un peisaj magnific care taie respiratia.

Marea Bariera de Corali, Australia. Inotul printre canioane in culori vii, iata un cadrul de vis oferit de Marea Bariera de Corali, fara sa mai punem la socoteala cei 2000 de kilometri lungime de peisaj idilic, de-a lungul coastei din Queensland. Aceasta regiune este clasata in patrimoniul mondial Unesco. Masca si tuba sunt accesorii indispendabile odata ajuns aici.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *