Stii care sunt cele mai bune activitati nocturne in vacanta?

Daca iubesti aventura si ziua nu ti se pare a fi de ajuns, poti pleca in descoperirea celor sase  activitati nocturne propuse aici. Deci daca ziua s-a incheiat si nu simti ca te-ai distrat destul, iata unde trebuie sa ajungi.

aurore

Vaneaza Aurorele Boreale- Reykjavík, Islanda. Aurorele Boreale care sclipesc pe cerul Arcticului sunt cu siguranta unul din cele mai frumoase spectacole pe care le are noaptea de oferit. La Reykjavík ai sansa sa le vezi chiar din camera ta de hotel.

florida

Descopera efectul de bioluminescenta de la bordul unui kayak in Florida. Daca nu iti este teama sa te uzi putin, mergi in Florida, la Merrit Island National Wildlife Refuge pentru a trai o experienta iesita din comun.

In obscuritate are loc un fenomen magic – mici organisme numite Dinophyta stralucesc ca niste licurirci si creeaza un spectacol de lumina in apele negre ale raului Indian River Lagoon. Vei putea admira din kayak si apusul de soare si miile de cercuri de lumina in timp ce pestii colorati se aduna in jurul tau.

Relaxeaza-te in tinpul unei Friday Night Skate in Londra. Daca nu stii ce sa faci vineri seara in Londra, mergi la Wellington Arch, la nivelul lui Hyde Park Corner la ora opt unde vei gasi peste 5000 de persoane care vor sa se plimbe cu rolele.

sparties

Sparties, Budapesta, Ungaria. Nu degeaba Budapesta este numita si « orasul apelor ». Numeroaselee terme de aici dateaza inca din perioada Imperiului Otoman. Spa parties-urile sunt evenimente nocturne apreciate foarte mult de catre cei de aici. Poti dansa in costum de baie intr-unul din cele 3 bazine exterioare de la Széchenyi.

Viziteaza o manastire la apus de soare in Arequipa, Peru. Orasul Arequipa din Peru este inconjurat de trei vulcani. Manastire Santa Catalina de aici a fost construita in anul 1579 in perioada coloniala. Are un stil arhitectural baorc minunat. Vizitelen octurne de aici unt extrem de placute. Ambianta este cu totul alta atunci cand te plimbi pe potecile pavate marginite de portocali si foarte putin luminate.

jungla

Pleaca intr-un trek nocturn in jungla din Thailanda. Ai mai petrecut pana acum o noapte intreaga in jungla? Daca nu, trebuie sa ajungi neaparat intr-unul din cele mai indepartate satucuri din provincia Chiang Mai unde sa petreci o noapte cu oamenii dintr-unul din cele mai vechi triburi- Lahu. Poti explora satucul, sa ii ajuti sa prepare masa in casutele din bambus… vei simti ca faci parte din trib cu siguranta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *