Stii care sunt activitatile extreme de practicat in jurul lumii?

Daca te-ai saturat de traditionalele activitati din vacante, acest articol ti se potriveste ca o manusa. Cei care iubesc sporturile extreme,  senzatiile forte si adrenalina sa fie foarte atenti.

elefant

O plimbare cu elefantul in Thailanda. Daca ajungi cumva la Phuket in urmatoarea vacanta, trebuie neaparat sa te plimbi pe elefant prin jungla. O experienta de neuitat.

Salt cu coarda in Elvetia. Pe langa faptul ca vei avea o priveliste magnifica asupra Alpilor,barajul Verzasca Dam iti va permite sa sari cu coarda in acelasi loc in care a sarit si James Bond in « Goldeneye ».

wingsuit-991._sources

Wingsuit, Spania. Fa si tu la fel ca si Alexandre Polli supranumit si Batman si zboara intre muntii Roca Foradada din Montserrat, Spania. Daca ai curaj, bineinteles.

Raliul Intercontinental, Spania. O competitie anuala care se adreseaza iubitorilor de masini sau motoare care vor sa participe la o cursa sau la o aventura printre dunele fine de nisip din Sahara.

schi

Surf pe zapada la Whistler. Coboara pe pistele cu zapada intr-unul din cele mai bune locuri pentru surf din Canada care este si gazda elitei in materie de snowboard freestyle si schi.

Cu balonul cu aer cald in Maroc. Ce ar fi sa descoperi orasul Marrakech sub un unghi diferit si sa te plimbi cu balonul cu aer cald deasupra lui? Vei observa Muntii Atlas sub un unghi unic.

rafting

Rafting in Marele Canion, Statele Unite. Senzatii forte garantate aici. O experienta pe apa unde peisajul si diversitatea naturala sunt minunate.

Cusca cu rechini din Africa de Sud. La Cape Town te poti afla fata in fata cu marele rechin alb, o excelenta metoda de a afla mai multe despre aceasta specie, facandu-ti in acelasi timp plinul de adrenalina.

parapente-990._sources

Cu parapanta in Africa de Sud. Ce ar fi sa survoelzi peisajele incantatoare din Muntele Mesei unde privelistea panoramica si senzatiile forte sunt la ele acasa?

Saltul cu parasuta in Noua Zeelanda. Fa-ti plinul cu adrenalina aruncandu-te in tandem din avion de la o inaltime de 3600 de metri deasupra Regiunii din Central Otago.

dune

Coborari pe dunele de nisip intr-un 4×4 in Lucky Bay, Australia. O priveliste minunata, o coborare plina de senzatii forte care merita cu prisosinta sa fie incercate.

Mountainbike pe Falezele Moher din Irlanda. Irlanda este o tara magnifica cu peisaje la fel de fabuloase care pot fi descoperite cu bicicleta.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *