Stii aceste lucruri despre ventuza anti-celulita?

Celulita este cel mai mare cosmar al femeilor. Apare in special pe solduri, coapse, fese si abdomen si cu greu se lasa dusa. Chiar daca adoptam numeroase regimuri de slabit, celulita nu se da batuta, se incapataneaza sa ramana. Toate femeile sunt afectat de celulita, atat cele slabe cat si cele mai plinute.

tout-savoir-sur-la-ventouse-anti-cellulite4-1

Pe langa diferitele creme si uleiuri existente deja pe piata care ne promit sa ne scape de celulita, un nou produs isi face aparitia, ventuza anti-celulita. Ventuza anti-celulita este un produs economic, usor de folosit si eficient impotriva neplacutului aspect de coaja de portocala.

Ventuza anti-celulita a fost inspirata din ventuzele folosite de mai multa vreme in cadrul medicinei traditionale chinezesti. Aspirand pielea, ventuza reproduce acelasi efect, de palper rouler, tehnica folosita in saloanele specializate pentru eliminarea celulitei.

Aceasta ventuza permite in egala masura relansarea circulatiei sanguine si poate fi aplicata in diferite zone ale corpului, pe fese, coapse, abdomen sau solduri. Pentru ca ventuza sa fie eficienta, pentru a obtine rezultate satisfacatoare, trebuie sa te asiguri de faptul ca urmezi indicatiile de utilizare. Inainte de a folosi ventuza anti-celulita trebuie sa aplici un ulei vegetal pe zona pe care iti doresti sa o tratezi. Dupa care o asezi pe zona si vei efectua miscari diferite in functie de zona tratata.

tout-savoir-sur-la-ventouse-anti-cellulite3-1

Daca iti doresti sa lucrezi zona abdomenului trebuie sa faci miscari circulare. Daca picioarele sunt cele pe care vrei sa le lucrezi trebuie sa procedezi de jos in sus sau de la stanga la dreapta. Ventuza anti-celulita se va folosi in jur de 5-15 minute pe zi, in functie de zona tratata.

Daca indicatiile sunt respectate si daca ventuza este folosita in fiecare zi, rezultatele nu vor intarzia sa apara incepand cu a treia-a patra saptamana de tratament. Daca celulita este instalata de mai multa vreme rezultatele vor aparea mai greu putin.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *