Stiati cum se pot alege cele mai interesante camasi de scoala?

Desi pentru adulti camasile sunt unele dintre cele mai des purtate accesorii vestimentare in cazul copiilor camasile se poarta doar la ocazii foarte rare sau la scoala. Desigur, exista si camasile sport care se pot purta la joaca in special de catre baieti, insa fetele prefera de obicei alte tipuri de hainute sport sau fustite si rochite in locul camasilor.

Exista mai multe tipuri de camasi fete pentru scoala pe care parintii ar trebui sa le cumpere pentru copiii lor. Chiar daca in general se impune ca aceste camasi sa fie de o anumita culoare, in general albe, parintii inca mai pot fi creativi pentru ca micutii sa nu se plictiseasca de banala uniforma de scoala si sa nu simta niciun diconfort cand isi poarta hainele.

camasi fete

Camasi pentru fete cu nasturi interesanti

In categoria camasi pentru fetite intra si camasile absolut interesante cu nasturi speciali. Chiar daca o camasa alba pare banala, nasturii pot schimba complet designul. Se pot alege nasturi specifici varstei cu forme aparte cum ar fi nasturii in forma de inimioare sau in forma de animalute, iar pentru fetitele mai pretentioase se poate opta chiar pentru nasturasi sidefati sau cu insertii metalice. Acestia vor da un aspect fabulos si special camasilor si daca micuta le schimba aproape in fiecare zi, in mod sigur nu se va simti incomod in hainutele pe care trebuie sa le poarte in mod obligatoriu la scoala.

Exista si camasi pentru fete cu snururi

O alta idee pentru camasile pentru fetite sunt snururile. Acestea apar cel mai des la maneci si la gat, mai rar in zona de prindere din fata. Ele pot avea un design interesant, in special in momentul in care sunt insotite de diverse pliuri si cute, insa daca este vorba despre o culoare impusa, cel mai bine este ca si snururile sa fie tot in aceeasi culoare pentru a evita discutiile nedorite la scoala.

Gulerasele speciale pentru camasi

O alta idee de a adauga ceva interesant in setul de camasi pentru copii este alegerea gulerasului preferat in special atunci cand copilul este fetita. Exista camasi cu diverse forme de gulere cum ar fi cele care au forma unor aripioare de fluturas, cele cu broderii sau cele cu insertii in diverse forme si texturi.

De unde se pot achizitiona astfel de camasi? Chiar si din magazinele online! Strumfall.ro, de exemplu,  este magazinul online perfect de unde pot fi cumparate cele mai interesante camasi pentru fetite, astfel incat acestea sa fie cele mai fericite de tinutele lor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *